Motivul trist pentru care Andreea Bănică dorește să fie o mamă model

image
Andreea Bănică, alături de soțul ei, Lucian Mitrea, și cei doi copii, Noah și Sofia

Cântăreața Andreea Bănică este o mămică și o soție împlinită, afișând mereu un zâmbet larg, cu care reușește să ascundă orice neplăcere cu care s-ar fi confruntat de-a lungul timpului. Artista a vorbit despre copilăria sa și despre relația „rece” pe care a avut-o cu părinții ei.

Andreea a mărturisit, într-un interviu pentru revista Viva, faptul că relația pe care a avut-o cu părinții săi, de-a lungul copilăriei, nu a fost una tocmai apropiată. Acest lucru nu a fost deloc pe placul vedetei și a făcut-o să-și dorească să devină o mamă model pentru copii săi, pentru ca aceștia să nu cunoască lipsa afecțiunii părintești. Însă, în momentul în care vorbește despre propria copilărie, Andreea devine emoționată.

Artista a susținut faptul că părinții ei erau mai mereu ocupați, neputând, aftel, să fie prin preajmă, în momentele în care aceasta trecea prin cea mai importantă perioadă: dezvoltarea sa. Totuși, cântăreața are o fire puternică și consideră că aceste lucruri au întărit-o, transformând-o în omul care este în prezent. „Părinții mei nu aveau mult timp la dispoziție să se ocupe de mine, dar, așa cum am crescut, așa am ajuns astăzi. Mama era destul de rece. Mama nu ne spunea «Te iubesc» . Mama nu era genul meu, eu sunt mai altfel. Pentru că am crescut mult timp fără părinți, s-a trezit în mine un sentiment matern pronunțat. L-am învățat și pe Noah să spună «Te iubesc». Le-am oferit afecțiune multă, iubire multă”, a declarat vedeta. 

image
Andreea Bănică, alături de soțul ei, Lucian Mitrea, și cei doi copii, Noah și Sofia Foto Instagram

Artista pune mult preț pe cuvintele frumoase pe care membri unei familii ar trebui să și le adreseze, mărturisind că ea nu a învățat să facă acest lucru decât atunci când, probabil, era deja târziu. „Am învățat să-i spun mamei mele «Te iubesc»  abia când am aflat că s-a îmbolnăvit. Și atunci am simțit că trebuie să îi spun asta”, a mai explicat Andreea.

Regretele artistei continuă, atunci când își amintește că tatăl său era cel cu care vorbea subiectele care o frământau, și nu cu mama sa, așa cum Andreea considră acum că ar fi fost normal. „Nu știu dacă amintirile cu tatăl meu au fost neapărat cele mai frumoase. Cert este că era omul care stătea și-mi explica lucruri. Cum să mă comport cu băieții când m-am mărit, ce trebuie să fac, cum trebuie să fiu. El mi-a dezvăluit ce înseamnă viața, el mi-a explicat foarte multe lucruri, nu mama mea, așa cum ar fi fost normal să se întâmple. Am avut o relație foarte deschisă cu tatăl meu. Era un om foarte modern”, a declarat cântăreața. 

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Premier Nicolae Ciuca candidatura presedintia PNL 6 aprilie 2020 FOTO Inquam Photos / George Calin
Alexandru Arșinel  in Memoriam la TVR FOTO Televiziunea Română jpg
image
image
image
image
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg