Munca lui Slav cere sacrificii. Cum decurg lucrurile între prezentator și Bianca

simeon stalpnicul png
De când Victor Slav a revenit la Tv, programul celor doi s-a schimbatfoto: Facebook

De când Victor Slav i-a luat locul lui Mădălin Ionescu la Wowbiz, el și Bianca Drăgușanu petrec din ce în ce mai puțin timp împreună. Cum cariera de succes cere sacrificii, cei doi nu par a fi în impas și acceptă realitatea, chiar dacă abia mai apucă să se vadă.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că de când Victor Slav a devenit prezentatorul Wowbiz, alături de Andreea Mantea, nu prea mai au timp pentru ei. Cariera celor doi se află în ascensiune, iar acest lucru cere și câteva sacrificii din partea amândurora. Cei doi acceptă acest lucru și se conformează noului program pe care Victor îl are la Kanal D.

simeon stalpnicul png
Cei doi se conformează noului program și depășesc cu brio această perioadăfoto: Facebook

Chiar dacă iubitul Biancăi este de numai câteva săptămâni la TV, cei doi abia dacă apucă să se vadă și să schimbe două vorbe. Faptul că Slav prezintă o emisiune târzie se revarsă asupra vieții de familie, însă Bianca nu pare să fie deranjată de acest lucru, dimpotrivă, declară că este un lucru benefic pentru relația lor, dat fiind faptul că nu apucă să se plictisească unul de celălalt.

”La 1 ajunge acasă, când eu dorm. Ne intersectăm mai rar în ultima perioadă. Mai răruț că-i mai drăguț”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la Tv.

Mădălin Ionescu a plecat din familia Kanal D și de la emisiunea Wowbiz pentru a se implica în creșterea copiilor lui. Locul i-a fost luat de Victor Slav care, pe zi ce trece, se ridică la înălțimea așteptărilor telespectatorilor.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
laura cosoi png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
resize foto adaptive (1) jfif
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp