Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 Chefi la cuțite. Este prima femeie care a plecat acasă cu trofeul și cu cei 30.000 de euro


    Narcisa Birjaru este câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțiteFoto: Antena 1
Narcisa Birjaru este câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțiteFoto: Antena 1

Îndrăgita emisiune culinară Chefi la cuțite a ajuns, în cele din urmă, la marea finală, la felurile de mâncare decisive. În ediția de miercuri, 16 iunie, s-a aflat numele câștigătorului care a plecat acasă cu premiul cel mare. Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei sunt concurenții care au luptat în marea finală a sezonului 9.

Finala Chefi la cuțite 2021

Cei trei finaliști au avut de realizat, alături de echipele lor, 15 porții pentru jurații invitați în emisiunea Chefi la Cuțite, în funcție de meniurile pe care și le-au ales, iar timpul pe care l-au avut la dispoziție a fost de 4 ore.

Cei trei finaliști, Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei, au avut de demonstrat că, pe lângă veleitățile pe care le au în bucătărie, „la cratiță”, se pot descurca cu bine și în postura de lideri, dându-le sfaturi membrilor echipei, ca un adevărat chef.

Fiecare concurent a avut 7 ajutoare în finala Chefi la Cuțite. A fost stabilită și proba finalei de la Chefi la Cuțite, concurenții fiind provocați să arate care este „autograful” lor culinar. 

Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a avut o echipă formată din Alexandru Bădițoaia, Valentina Ioniță (Lebăduța), Nicoleta Pop, Andra Mihail, Victorina Matveev, Francisco Garcia Lopez și pe Theo Costache.


    Cătălin Scărlătescu, mândru de ucenica saFoto: Antena 1
Cătălin Scărlătescu, mândru de ucenica saFoto: Antena 1

Câștigătorul Chefi la cuțite 2021 sezonul 9

Câștigătorul trofeului de 30.000 de euro de la Chefi la cuțite și a sezonului 9 este Narcisa Birjaru, după ce participanții au luptat din greu în semifinală. Ei au trecut prin trei probe de foc, finala nefiind lipsită de provocări și preparate care mai de care mai apetisante.

Farfuria de aur i-a fost înmânată câștigătorului de către Gina Pistol, care a venit special pentru finală, deși în perioada în care a fost filmat show-ul aceasta era însărcinată. Narcisa este prima femeie care a câștigat concursul, după 9 sezoane grele.

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021


    Narcisa Birjaru și soțul ei sunt împreună de 10 aniFoto: arhivă personală
Narcisa Birjaru și soțul ei sunt împreună de 10 aniFoto: arhivă personală

Dincolo de competiția „Chefi la cuțite”, Narcisa Birjaru are o viață de familie frumoasă, fiind căsătorită, chiar de la 14 ani. Concurenta a recunoscut că provine dintr-o familie de etnie romă și că așa este tradiția la ei.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva.

La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa Birjaru la „Chefi la cuțite”. În audiții, soțul a însoțit-o, încurajând-o și făcându-i și câteva declarații de dragoste. „Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”, a spus soțul concurentei.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg