Narcisa Birjaru, câștigătoarea „Chefi la cuțite”, s-a angajat la hotelul lui Borcea: "Este noua mea familie"

8 iulie 2021
narcisa birjaru chefi la cutite jpeg
Narcisa Birjaru, alături de Cătălin Scărlătescufoto: Antena 1

Până sa pună mâna pe banii de la „Chefi la cuțite”, câștigătoarea Narcisa Birjaru încearcă să profite din plin de pe urma popularitatii obținute la vestitul concurs de gătit, difuzat de Antena 1. Narcisa a fost remarcată de nimeni alta decât Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, care a decis să o angajeze chef la hotelul pe care aceștia îl dețin la Olimp.

Narcisa a acceptat job-ul, care se pare că-i aduce și satisfacții financiare pe măsură, pe perioada verii. “Este noua mea casă, noua mea familie, pe perioada verii. O să va gătesc aici, la Olimp, produsele mele”, a anunțat Narcisa, pe contul ei de Instagram. Câștigătoarea „Chefi la cuțite” a făcut și un Instastory, direct de la cantina hotelului, prezentând bunătățile gătite de ea și de echipa ei. „Aripioare picante, frigărui, piure, varză călită, mititei, vă așteptăm cu un meniu diversificat”, și-a ademenit Narcisa clienții.

borcea hotel olimp jpeg
Hotelul lui Borcea, din Olimp

Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat „Chefi la cuțite”

Narcisa Birjaru este prima femeie care a câștigat competiția „Chefi la cuțite”, și totodată, a marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. La trei luni de la terminarea filmărilor și o săptămână de la difuzarea finalei, soțul câștigătoarei a mărturisit că nu au primit încă banii și că durează mai mult din cauza unor proceduri. „Încă nu ne-a intrat niciun leu! Ne-au spus că mai durează, că sunt niște proceduri. Mai sunt niște lucruri de făcut, ne-au explicat cei de la Antena. Oricum, m-a rugat Narcisa să nu mai vorbesc, nici ea nu mai vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat, vrem doar să ne liniștim, să ne relaxăm”, a declarat Alex, soțul Narcisei Birjaru.

Citește și:

Cine e Narcisa Birjaru, finalistă la „Chefi la cuțite”. S-a căsătorit de la 14 ani

Scandal după ce Narcisa Birjaru a câștigat "Chefi la cuțite": "Nu prea avem ce să învățăm de la Narcisa"

florin calinescu png
anamaria prodan png
BeFunky collage (16) jpg
Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif
cub liviu varciu animat gif
Mădălina Ghenea, ca o divă autentică jpg