Nasrin Ameri o înlocuiește pe Natalia Mateuț la Matinalul Antena Stars! Care e motivul

Ultima actualizare:

    Rocadă între matinalele de la Antena Stars Foto: Colaj Click!
Rocadă între matinalele de la Antena Stars Foto: Colaj Click!

Continuă schimbarile la Antena! Două matinale vor face rocadă din punctul de vedere al orelor și zilelor de difuzare, iar principalul motiv ar avea strânsă legătură cu audiența. Iată despre ce este vorba!

După ce s-a vehiculat că emisiunea „X Factor” ar urma să fie scoasă din grila de programe de la Antena, se pare că la trustul Intact se tot fac schimbări. De data aceasta matinalele se află în vizorul șefilor Antenelor, care au decis să schimbe datele de difuzare ale câtorva emisiuni. Se pare că din 11 martie, telespectatorii nu vor mai putea urmări aceleași matinale în zilele cu care aceștia erau obișnuiți.

Noi schimbări în grilele de la Antena

Este vorba despre Antena Stars, căci acolo vor avea loc schimbările, începând cu data menționată anterior. Natalia Mateuţ, Zizica şi Mircea Eremia nu vor mai putea fi văzuți zilnic la Star Matinal, de la Antena Stars.

Începând de luni se va face rocada între cele două matinale. Astfel, matinalul prezentat de Nasrin, Andrei Ştefănescu şi Roxana se va putea vedea pe micile ecrane de luni până joi, de la ora 08:00 până la 11:45, iar matinalul prezentat de Natalia Mateuţ, Zizica şi Mircea Eremia va putea fi urmărit vineri de la ora 08:00 la 11:45, dar şi sâmbătă şi duminică, potrivit EVZ. Sâmbătă şi duminică telespectatorii îi vor putea urmări pe Natalia Mateuţ, Zizica şi Mircea Eremia, de la ora 09:00 până la 13:00.

Se pare că principalul motiv ar ține de...rating. Nasrin și Andrei Ștefănescu făceau o audiență mult mai bună în weekend, așa că șefii s-au gândit să facă rocada între cele două matinale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net