Nașul Borcea i-a tăiat moțul finului! Ce a ales băiețelul lui Nasrin Ameri de pe tăviță?! „A avut o tentativă să ia mingea…”

#Exclusiv Click!

Zilele acestea, a fost rost de mare petrecere în familia Borcea. Fostul boss de la Dinamo și soția lui, Valentina Pelinel, i-au tăiat moțul finului Nicholas, băiețelul fostei prezentatoare tv Nasrin Ameri. 

Nasrin Ameri (33 de ani), fosta prezentatoare de la Antena Stars, i-a tăiat, zilele acestea, moțul băiețelului ei Nicholas, care a venit pe lume în vara anului trecut. 

Nasrin și soțul ei, Florin, sunt topiți după băiețelul lor, care a împlinit un an și trei luni. Conform tradiției, aceștia au chemat nașii, pe Cristi Borcea și pe Valentina Pelinel, la un restaurant unde au dat o petrecere în cinstea tăierii moțului micuțului lor. 

Petrecera a fost una restrânsă, în familie, iar toată lumea s-a strâns curioasă în jurul micuțului Nicholas pentru a vedea ce anume va alege de pe tăviță simpaticul băiețel. 

Ce a ales micuțul Nicholas de pe tăviță? „A avut o tentativă…”

Deși nașul Borcea poate și-ar fi dorit ca finul lui să aleagă mingea, acesta a ocolit-o în ultimul moment și a ales cu totul alte trei obiecte: un microfon, o carte și … banii! Nașul Cristi Borcea l-a felicitat pe micuț pentru alegere și l-a sărutat părintește pe frunte.  

„A fost un eveniment restrâns, în familie, la un restaurant. Ne-am bucurat mult de alegerile lui Nicholas: microfon, carte si bani. 

A avut o tentativă să aleagă mingea, dar, într-un final a dat-o deoparte. Indiferent ce va alege atunci când va fi mare, noi vom fi lângă el, gata să-i oferim cele mai bune sfaturi. Rămâne de văzut dacă va fi cântăreț sau prezentator.

Dacă alegea mingea, clar era fotbalist! Dar avem deja doi fotbaliști în familie, e ok. Mă refer la verișorii mei care sunt fotbaliști”, a declarat mămica Nasrin Ameri, în exclusivitate pentru Click!

Cine este Nasrin Ameri?

Nasrin Ameri și soțul său, Florin, sunt împreună de nouă ani. Cei doi s-au căsătorit în vara lui 2022, părinți spirituali fiindu-le Cristi Borcea și Valentina Pelinel, care le sunt prieteni foarte buni de mulţi ani.

Nasrin a devenit cunoscută în postura de prezentatoare la Antena Stars, unde a lucrat timp de mai mulți ani. Bruneta a părăsit, însă, postul Antena Stars în 2021, după un scandal de proporții cu Simona Hapciuc, fosta faimoasă de la „Survivor România”. Cele două s-ar fi păruit, atunci, chiar în baia de pe platourile de filmare de la Antena Stars.

De când a părăsit televiziunea, Nasrin s-a dedicat proiectelor din mediul on-line, unde realizează podcastul „Ameritat” cu propriile interviuri realizate cu persoane publice influente. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Georgiana Lobont
BeFunky collage (29) jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
andi moisescu jpeg
dani otil 2 jpg
delia colaj instagram jpg
Banner Olga Bălan
Banner Alesia Eram
image
actualitate.net
image
actualitate.net