Natalia Mateuţ, de la asistentă tv la profesoara sexy de religie

22 martie 2016
article img
Natalia Mateuţ se descurcă de minune ca actriţăFOTO: Arhiva personală

Fosta asitentă a lui Mihai Morar a evoluat profesional. După ce a renunţat la a mai conduce invitaţii în platou, Natalia Mateuţ a acceptat să apară în câteva secvenţe ale emisiunii "În puii mei" de la Antena 1. Bruneta face furori cu decolteul ei periculos de adânc.

Natalia Mateuţ |(24 de ani) debutează ca actriţă de comedie. Miercuri (23 martie), un nou episod al emisiunii „În puii mei!” va fi difuzat la Antena 1, iar printre invitaţii speciali ai ediţiei se numără şi fosta asistentă tv a lui Mihai Morar, Natalia Mateuţ. "Propunerea de a juca alături de Mihai şi echipa sa a venit într-un moment foarte bun. În niciun caz nu mă consider actriţă de comedie, am foarte multe de invăţat, dar mă bucur că cei de acasă mă vor putea vedea şi într-o altfel de ipotază”, a povestit Natalia.

article img
Natalia Mateuţ a intrat în pielea unei profesoare de religie Foto: Antena 1

Natalia va juca în mai multe scheciuri realizate de echipa „În puii mei!”, însă în această săptămână telespectatorii o vor putea urmări interpretând rolul unei profesoare de religie, în liceul în care director este tocmai torţionarul Vişinescu."Miercuri voi fi o profesoara sexy, de fapt eu joc rolul unei tipe sexy, sub diverse forme, în toate scheciurile. Ba chiar va exista o scenă în care sunt chiar eu, Natalia”, a povestit ea amuzată. 

article img
Natalia a acceptat să joace rolul fără problemeFoto: Antena 1

Tot în episodul de miercuri, la „În puii mei!”, telespectatorii îl vor putea urmări pe craiul de Dorobanţi, Andrei Versace, într-un scheci fabulos, în care acesta este implicat într-un accident rutier şi ajunge în Rai, pe Adrian Mititelul într-o vizită de excepţie la logoped, dar şi pe Roby Roberto, într-o întâlnire savuroasă cu iubita sa, Daniela.