Natalia Mateuţ, sexy la cratiţă! Uite cum a vopsit ouăle de Paşte

Ultima actualizare:

    Natalia Mateuţ a intrat în bucătire cu o bluziţă extrem de decoltatăfoto: arhiva personală
Natalia Mateuţ a intrat în bucătire cu o bluziţă extrem de decoltatăfoto: arhiva personală

Nu găteşte prea des, dar atunci când vine vorba de sărbători face excepţie! Natalia Mateuţ şi-a luat inima în dinţi şi a intrat în bucătărie exstrem de sexy! Bruneta a demonstrat nu doar că arată bine, ci se pricepe şi să vopsească cele mai frumoase ouă de Paşte.

Natalia a stat la cratiţă extrem de aranjată şi cu un decolteu care atrage atenţia de la muncă pe care a depus-o în bucătărie. "Anul acesta am făcut singură câteva pregătiri de Paşte. A fost plăcerea mea să vopsesc ouăle în Joia mare. Eu zic că m-am descurcat şi că mi-au ieşit bine. De Paşte mănânc orice, nu fac rabat de la nimic. Sunt puţine dăţile când chiar îmi permit să mănânc cam tot ce poftesc, aşa că profit de orice ocazie să o fac. În Săptămâna Mare postesc, dar sâmbătă noaptea, după Înviere, voi ciocni ouă şi voi mânca preparatele obişnuite pascale. Voi mânca câte puţin din toate, drob, miel, precum şi cozonac ori pască. Ador pasca, dar şi tot ce ţine de tradiţiile pascale: pregătirile din săpătămână mare, taină spovedaniei cât şi cea a împărtăşaniei, înconjuratul bisericii sau trecutul pe sub masă. Chiar şi curăţenia de Paşti are farmecul ei”, spune Natalia Mateuţ. 

Pentru că anul acesta Paştele coincide cu ziua de 1 Mai, Natalia şi-a făcut deja planul. Pleacă la mare cu o gaşcă de prieteni. "Anul acesta voi petrece Paştele într-un mod puţin mai obişnuit mie, voi pleca la mare sâmbătă şi mă întorc luni, a două zi...dar sub nicio formă nu voi rata slujba de Înviere la care an de an particip cu familia. Voi merge cu sora mea şi cu o gaşcă de prieteni în Constanţa”, a mai spus Natalia.

Natalia găteşte foarte rar
Natalia găteşte foarte rar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net