Natanticu: «Între mine şi naşul Bobonete e o veche prietenie»


    Naşii le sunt  Mihai Bobonete şi  Cătălina, soţia lui
Naşii le sunt Mihai Bobonete şi Cătălina, soţia lui

Cunoscutul comic Cosmin Natanticu (38 de ani), fost concurent la „Ferma vedetelor”, e gata să renunţe la burlăcie şi să se însoare cu iubita sa, Eliza Georgescu, pe 9 septembrie. Naşi vor fi Mihai Bobonete şi soţia sa, cu care sunt prieteni de multă vreme.

simeon stalpnicul png

„Sunt cu doamna mea de cinci ani de zile aşa că de atunci s-a cam dus cu burlăcia. Ea e actriţă şi merge mai mult în zona de cântat. O prietenă comună a rugat-o să pozeze pentru magazinul ei de haine, iar eu aveam treabă pe acolo şi ne-am întâlnit. M-a căutat pe Facebook si am avut o întâlnire la o cafeluţă. Am povestit şi lucrurile s-au legat. Foarte multă lume m-a întrebat cum de stă cu mine. Dar mă gândesc că dacă a luat decizia asta oi avea şi eu ceva bun”, glumeşte actorul.

Cei doi şi-au pregătit ţinutele, invitaţiile, iar naşii sunt antamaţi. “Mihai Bobonete şi Cătălina, soţia lui, ne vor năşi. Mai avea loc de un fin. Vrea să fie un Godfather al României, să cunune tot ce se poate cununa. Evident că se mai uită şi la om. La noi e şi o prietenie veche”, ne-a mai spus Cosmin, pe care îl vom revedea în sezonul 3 din “Pe bune”, dar şi în serialul “Triplusec”, cu Oana Pellea, la Pro TV.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg