Nelu Ploieșteanu i-a lăsat soției înșelate două case și un măgar

Ultima actualizare:

    Nelu Ploieşteanu susţine că a făcut pace cu soţia, după ce au fost la un pas de divorţFoto: Click!
Nelu Ploieşteanu susţine că a făcut pace cu soţia, după ce au fost la un pas de divorţFoto: Click!

Nelu Ploieşteanu (65 ani) face tot posibil să reintre în grațiile Elenei, soția cu care are cinci copii, dar care nu-l poate ierta că a înșelat-o, vreme de 14 ani, cu o roșcată tinerică. Deși nu s-a ajuns la divorț, celebrul lăutar i–a donat Elenei toată averea, mai exact casa din București, de 350.000 de euro, și vila din Buzău, de 150.000 de euro, cu tot cu măgarul din bătătură. Solistul ne-a oferit un interviu spumos, despre familie, pasiune apentru păcănele și muzică.

  • Click!: Nea Nelu, s-au liniștit apele în familie, vă văd foarte relaxat.

În familie totul s-a limpezit fiecare știe ce are de făcut în viață, cât ne mai ține Dumnezeu pe pământ, eu muncesc, că doar o viață am făcut lucrul acesta. Ce, suntem singurii care s-au despărțit? Nu merg la notar, că avem o vârstă, eu i-am dat ei casa de la munte, casa de aici, locuiesc la fată, dar nu mă mai intereseaza scandalurile, vă spun sincer. Dacă femeia nu făcea scandal și își vedea de viața ei, veneam în genunchi. Și acum să fiu sincer: ce să fac dacă vine o fată la mine? Să-i zic «nu te dezbrăca, mergi acasă»? Nu pot, Beatrice, sunt și eu bărbat. Dar noi ne-am iubit, am respectat-o, arată-mi mie un bărbat care nu calcă strâmb, e așa o chestie trecătoare, câteva secunde și, gata, să te descarci. Și acum am grijă de ea, de băiat, cânt, mă zbat pentru familie. Fata mea a liniștit-o să-și vadă de treaba ei. Am avut și oferte de la hoteluri să stau gratis, dar nu m-au lăsat fetele mele. Acum chiar sunt liniștit. Vă zic o treabă: mi-a plăcut mult de nevasta lui Romică (Ţociu n.r.) cum a tratat problema. L-au prins pe bărbat-su cu pantalonii în vine și nevasta sa a zis: «Băi băieți, dacă Romică al meu poa’ să mai f**ă, jos pălăria, eu îl las». Așa trebuie să fie o nevastă.

Elena, soţia lui Nelu Ploieşteanu, a fost foarte afectată de infidelitatea lui
Elena, soţia lui Nelu Ploieşteanu, a fost foarte afectată de infidelitatea lui
  • Pe unde mai aveți cântați?

Sunt deja  în turneu în țară, am concerte la Slatina, Suceava, Piatra Neamţ, Galaţi, Tulcea, o lună, două, stau plecat prin țară. Nu se merită să stai într-un loc, oamenii nu plătesc valoarea artistului, decât să cânt degeaba mai bine stau degeaba.

  • Cum de nu v-au sunat și pe dumneavoastră de la „Ferma vedetelor”? Ştiu că sunteți prieten cu Nea Mărin.

Chiar zilele trecute am vorbit cu Nea Mărin, m-a trimis să cânt la nunta unui senator. M-au căutat și pentru emisiune, însă nu stau bine cu sănătatea, te scoli de dimineață, trebuie să renunți la contracte, pe care eu deja le am, eu nu mă aventurez. Și la Nea Mărin crezi că este ușor? M-a sunat să cânt la nunta unui senator, e greu pentru vârsta mea, am avut probleme și cu inima, nu mă scol eu la ora 5 să car, n-ai văzut că toți de vârsta mea au renunțat?  Am o vârstă şi vreau să păstrez o decență.

Pe lângă casa din Bucureşti, Ploieşteanu i-a lăsat soţiei şi vila din Buzău
Pe lângă casa din Bucureşti, Ploieşteanu i-a lăsat soţiei şi vila din Buzău
  • Cum se mai simte fiul dumneavoastră? Acum câteva săptămâni nu găseați pastile pentru răceală.

Am avut noroc cu Maria Cârneci, m-a ajutat să-i fac rost băiatului de niște pastile. Fiind foarte alergic nu are voie să ia orice fel de pastile. Și găsim cu greu, îmi tot trimit prietenii din străinătate. Îi sun și-mi trimit. Nu se pune problema, în două zile. Este o boală incurabilă, medicamentele sunt cosmetice, nu se poate face nimic. Sper să mi-l țină Dumnezeu așa cum este, este viața mea, bibeloul meu. Atunci când nu o să mai fiu eu, să mă ierte Dumnezeu, să mă ia pe mine primul, pe soția și pe el să-l am lângă mine, să nu-l las pe capul fetelor. E sufletul meu, un îngeraș de băiat.

Măgarul de la casa din Buzău a rămas în grija soţiei
Măgarul de la casa din Buzău a rămas în grija soţiei
  • Dar dumneavoastră cum mai staţi cu sănătatea?

La vârsta mea dacă nu te doare nimic înseamnă că ești mort. Cum vă mențineți în formă? Nu știu, că nu fac nimic, nu ridic un ac, probabil este gena părințiilor mei. Dorm puțin, cinci ore. Fac cafeaua, fumez două pachete de țigări pe zi. Apoi îmi vizitez toate fetele. Îmi place să bolesc în casă, am un nepot care-mi pune filme vechi, „O noapte furtunoasă”, am văzut-o de 100 de ori, „Titanic”. Mă uit la ele şi îmi trezesc un sentiment de nostalgie. Până și pe telefon mi-a pus jocuri. Am un joc, să știi că și eu zbor, am un simulator cu avioane pe telefon și decolez, aterizez, îmi place foarte mult.

  • Când aveţi timp de păcănele?

Zi de zi. În urmă cu 5 ani am câștigat 500 de milioane. Merg la mine în cartier, îmi plac alea cu fructe, apeși pe un buton și îți ies trei portocale, 5 mere, mă duc zilnic, bag 50 de lei, 100 lei, nu există zi să nu merg. Câștig două milioane, pierd 50 și tot așa. Ruleta nu mă interesează. Așa mă relaxez, te deconectezi, în jurul meu sunt mulți bătrâni se relaxează, e un bătrânel de aproape 80 de ani. Nu prea ai timp să bei că ești concentrat. Nu ai timp nici de o cafea, trebuie să fii atent.

  • Cum de mergeţi cu taxi-ul?

Am intrat cu maşina într-o bordură și s-a făcut praf, am dat-o cu 1.000 de euro să scap de ea și acum caut mașină la vreo 2.000 de euro să o țin un an, până mai strâng niște bani.

Nelu Ploieşteanu a avut o amantă timp de 12 ani

Nelu Ploieşteanu şi amanta au fost daţi de gol de fotoreporterii Click!, în urmă cu un an şi jumătate
Nelu Ploieşteanu şi amanta au fost daţi de gol de fotoreporterii Click!, în urmă cu un an şi jumătate

„Lăutarul inimilor” a avut timp de 12 ani o relaţie cu o tânără pe nume Ana Maria Roşu. Click! a prezentat în premieră dovada infidelităţii lui Nelu Ploieşteanu, iar el a recunoscut în cele din urmă că a călcat strâmb.

„Ea avea 18 ani. M-au trădat prietenii. Fostul meu şofer a mers la soţie şi i-a spus de amantă, asta doar pentru că nu i-am mai dat bani. Soţia mea trebuia să mă creadă  pe  mine,  nu  trebuia  să  divorţeze  după  atâţia  ani,  la  vârsta  asta,  asta  ne trebuia?”, a spus artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net