Nepoata lui Mircea Sandu se chinuie să scape de «blestemul logodnei»

image
Andreea se iubește cu Viorel Lege, un instrumentist din Călăraşi

Pare scenariul unei telenovele în toată regula, însă povestea este cât se poate de adevărată. După ce i-au murit doi logodnici chiar înainte să ajungă la altar, nepoata lui Mircea Sandu încearcă din nou să se mărite. Cel care i-a furat inima Andreei este un lăutar din Călăraşi, care nu se teme de moarte.

A trecut prin două poveşti de iubire impresionante, şi, culmea, cu un final tragic, parcă tras la indigo. În urmă cu nouă ani, Andreea, nepoata fostului şef FRF, Mircea Sandu, şi fiica lui Costel Coţobău a suferit un şoc puternic, când a fost nevoită să-şi îngroape logodnicul. Bărbatul care urma să-i devină  soţ a murit brusc, din cauza unui stop cardiac. Andreea a reuşit cu greu să treacă peste această durere. Abia după câţiva ani, ea a întâlnit un alt bărbat care i-a furat inima şi care urma să o ducă la altar. De parcă ar fi fost lovită de un blestem, şi acest logodnic a murit după un infarct, chiar în timpul pregătirilor de nuntă. A fost mai mult decât putea duce, iar nepoata lui Mircea Sandu a căutat alinarea în credinţă. Andreea a început să umble pe la mânăstiri, să se roage pentru ca o minune să aibă loc în viaţa ei. Aşa că, în urmă cu un an, Andreea l-a întâlnit pe Viorel Lege, un instrumentist din Călăraşi, şeful trupei de muzică populară ”Hai la joc”, din Bucureşti. De-atunci, Viorel şi Andreea sunt nedespărţiţi şi vor să-şi întemeieze o familie.

image
Andreea Coţobău şi Viorel Lege, alături de Anamaria Prodan Reghecampf

”Ne-am cunoscut acum un an, când cântam la restaurantul Bulevard din Bucureşti. Am văzut-o, însă nu am îndrăznit prea mult. Abia a doua seară, spre dimineaţă, am prins curaj şi m-am dus cu acordeonul lângă ea şi i-am cântat romanţe. Ea a început să râdă, şi de-atunci i-am cântat mereu. Tot acolo am cerut-o şi în căsătorie. Mă apreciază toată familia ei, l-am cunoscut şi pe unchiul Mircea Sandu”, a declarat pentru Click! Viorel Lege, zis Viorel Mexicanu. Bărbatul nu este  speriat deloc de sfârşitul tragic al celorlalte logodne ale femeii. Aşteaptă cu nerăbdare nunta, care a fost programată pentru 23 septembrie. ”Ne vom căsători luna viitoare. Naşi ne sunt Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Niciodată nu mi-a fost teamă că aş putea repeta destinul. Dacă s-ar întâmpla să mor, aş murit de dragul ei”, glumeşte Viorel Lege.  

Andreea are afacerea ei

După ghinioanele pe care le-a avut în dragoste, nepoata lui Mircea Sandu, Andreea Coţobău, s-a refugiat în muncă. Ea şi-a pus pe picioare o afacere în domeniul turismului, din care a ajuns să câştige bani frumoşi. La agenţia pe care o deţine apelează nenumărate vedete, printre care Adriana Bahmuţeanu sau Anamaria Prodan. 

Soţii Reghecampf le vor fi naşi de cununie

image
Poză de familie împreună cu unchiul Mircea Sandu

Pe 23 septembrie, Andreea Coţobău şi Viorel Lege, zis Viorel Mexicanu, se vor cununa religios la Biserica Caşin. Naşi le vor fi Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. La petrecerea care va avea loc la un restaurant de lux din Pipera, sunt invitaţi mai mulţi fotbalişti, dar şi fostul şef FRF Mircea Sandu şi fiica sa, Raluca, iar atmosfera va fi întreţinută de prietenul din copilărie al lui Viorel, Cocoş de la Călăraşi, cu taraful său.  Mireasa va purta o rochie în valoare de 3.500 de euro.

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
blog
Coşul zilnic ne costă tot mai mult
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg