Neti Sandu, agasată de şarlatani: „Se folosesc de imaginea mea”


    Neti Sandu prezintă horoscopul la PRO TV
Neti Sandu prezintă horoscopul la PRO TV

Chiar dacă e „cea mai bună prietenă” a astrelor și știe să descifreze tainele destinului, viața nu e mereu roz pentru Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la PRO TV. Faima este cea care îi pune, câteodată, bețe-n roate. De ceva vreme, numeroși șarlatani se folosesc de numele ei pentru a vinde diverse produse și a posta articole pe site-uri false.

Cât de neplăcut este să-ți vezi poza sau numele pe tot felul de pagini de internet, în dreptul unor horoscoape pe care nu le-ai făcut sau „promovând” produse de care nu ai auzit niciodată! Neti Sandu se confruntă tot mai des cu astfel de situații neplăcute.

Neti Sandu: „Nu vând nimic. Mi-au furat imaginea”

„Sunt foarte multe bloguri, site-uri și pagini pe social media care pun horoscopul sau chiar vând diferite lucruri sub numele meu. Țin să precizez că am un singur profil de Facebook și unul de Instagram! N-am Site, n-am Blog! Nu vând nimic! Singurele detalii despre zodii, care sunt scrise de mine, sunt cele de la știrile matinale, iar, apoi, preluate pe site-ul știrile PRO TV. De asemenea, mai fac diferite prognoze în interviurile pe care le dau, dar atât. E important ca oamenii să înțeleagă asta. Pentru că primesc tot felul de mesaje legate de diferite lucruri care sunt spuse pe aceste conturi false și despre nu știu ce obiecte pe care eu le-aș vinde. Ei bine, nu, nu este adevărat!”, a declarat Neti Sandu pentru Click!.


    Pe un site obscur apare ca prezentând horoscopul, pe altul „vinde” amulete
Pe un site obscur apare ca prezentând horoscopul, pe altul „vinde” amulete

Și alte vedete au pățit-o

Nu este singura pățită. Și alte vedete s-au plâns de-a lungul timpului că li s-a furat imaginea, li s-au pus vorbe-n gură, pe diferite site-uri, și s-au trezit făcând reclamă la produse de care nu auziseră. La începutul anului 2020, cântăreața Navi a depus chiar plângere la Poliție împotriva șarlatanilor. „Atenție, înșelătorie! Pe internet au apărut în ultimele săptămâni reclame cu mine în care se promovează produsele de slăbit Idealica, Black Latte și Harmonica. NU am folosit niciodată aceste produse, nu le recomand și nu am nicio legătură cu șarlatanii care le vând în România, folosindu-se ilegal de numele și de imaginea mea. Încă din martie am depus plângere la Poliție și la Asociația pentru Protecția Consumatorilor, sper ca acești escroci fără scrupule să fie prinși. Îmi fac griji că, pe lângă sutele de fete care mi-au scris și m-au întrebat dacă e adevărat, multe altele au făcut deja comandă de aceste produse dubioase, care nu sunt aprobate de Ministerul Sănătății. Sunt furioasă că nu știu ce să fac mai mult decât să vă spun tare și răspicat că nu aș promova așa ceva nici într-o mie de vieți. Urmează să îi dau în judecată, de îndată ce aflăm numele firmei care importă mizeriile acestea în România ”, a anunțat Navi. La fel a pățit Carmen Brumă, Oana Cuzino, Andra, Teo sau Gabriela Cristea.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Bryan Johnson jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png