Wilmark, evacuat din mall în București. Replica vedetei

Agitație mare la centrul comercial Park Lake din Capitală. În ziua de miercuri, 29 decembrie, el a fost ținta unei amenințări cu bombă, iar la fața locului s-au deplasat specialiști. 

Wilmark
Wilmark

Printre persoanele care se aflau în incinta centrului comercial la ora incidentului s-a numărat și coregraful Wilmark. 

Wilmark se afla în parcarea Park Lake atunci când a fost făcut anunțul potrivit cărora mall-ul respectiv este ținta unei amenințări cu bombă. Cumpărătorii au fost imediat evacuați, iar Wilmark a distribuit o fotografie din mașină, în timp ce se îndrepta spre ieșirea din magazin.

Wilmark se afla în mall la ora la care a fost anunțată amenințarea cu bombă
Wilmark se afla în mall la ora la care a fost anunțată amenințarea cu bombă

Park Lake, ținta unei amenințări cu bombă

Pe o adresă de e-mail oficială a Poliției Române s-a primit o informare, în jurul orei prânzului, cu privire la faptul că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake.

Sursă foto: Inquam Photos
Sursă foto: Inquam Photos

În urma unei sesizări primite printr-un email prin care se preciza că la Park Lake ar exista un dispozitiv exploziv improvizat, s-au constituit echipe de intervenție pirotehnică ale SRI care au ajuns în zona respectivă”, a fost mesajul transmis de către SRI.

Cu ce se ocupă Wilmark după ce a renunțat la televiziune 

Wilmark Rizzo Hernandez, fostul jurat al emisiunii „Dansez pentru tine”, a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu aproximativ 7 ani, fanii nemaiștiind nimic despre el. Celebrul coregraf s-a dedicat exclusiv dansului, însă pandemia i-a dat serios planurile peste cap.

„Micuțul Will”, așa cum era cunoscut în lumea mondenă, s-a mutat pe perioada izolării la țară, în județul Giurgiu, veniturile sale fiind serios afectate de virusul din China. Cunoscutul jurat a mărturisit că a fost nevoit să închidă școala de dans, dar a continuat să susțină lecții online.

Cât despre perioada de izolare coregraful a mărturisit că s-a reinventat și s-a ocupat de agricultură în comuna Mihai Bravu din județul Giurgiu, de unde este soția sa, Ioana, alături de care are doi băieți: Loukas (12 ani) și Joakin (8 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net