Nicola a devenit bunică la 50 de ani! Primele imagini cu nepoțica adorabilă

Ultima actualizare:
Micuța Rhea Maria este răsfățata familiei
Micuța Rhea Maria este răsfățata familiei

Viața de familie a Nicolei devine din ce în ce mai fericită! Artista, în vârstă de 50 de ani, trăiește în prezent una dintre cele mai frumoase perioade din viață, având în vedere că de ceva vreme se bucură din plin de râsetele și zâmbetele nepoatei sale.

Nicola, pe numele său real Nicoleta Alexandru, a devenit de curând bunicuță de fetiță, iar de atuci, fericirea i se poate citi pe chip în fiecare imagine publicată pe rețelele de socializare.

Cântăreața este pentru prima dată pusă în această emoționantă ipostază, însă se descurcă de minune. Mai ales dacă luăm în calcul cât de adorabilă este nepoțica ei, micuța Rhea Maria, care poate că va moșteni talentul muzical al bunicii ei. Artista a devenit bunică în urmă cu șase luni, însă abia acum a decis să se mândrească pe rețelele de socializare cu noua minune din familie și să publice imagini cu micuța în mediul online.


    Nicola e „topită” după nepoțica ei Foto Facebook
Nicola e „topită” după nepoțica ei Foto Facebook

Nicola a devenit bunică pentru prima oară

Micuţa este fiica lui Andrei, fiul cel mare al artistei, și s-a născut în Anglia, acolo unde locuiesc părinţii ei. Rhea Maria a fost botezată în Regatul Unit şi este tratată ca o adevărată prinţesă de către toată familia, dar, mai ales, de către celebra ei bunică.

Nicola este în culmea fericirii de când și-a cunocut nepoțica, însă din păcate, Rhea Maria locuiește în Marea Britanie. „Nu m-am schimbat, sunt la fel de când am devenit bunică. Fetiţa este minunată, s-a născut în Anglia şi locuieşte acolo”, a spus Nicola pentru Spynews.

Nicola a fost căsătorită de două ori, ultimul soţ fiind compozitorul Mihai Alexandru. Din aceste două relații, arista are trei copii, „mari și frumoși”, așa cum singură îi descrie.

Nicola e „topită” după nepoțica ei
Nicola e „topită” după nepoțica ei

„Fiul meu, Andrei, este în Anglia de trei ani, munceşte acolo şi s-a şi căsătorit. A mai fost pe aici cu soţia, însă de la anul mă voi duce şi eu în vizită pe la ei. Fiica mea, Maria Antonia, a terminat facultatea şi predă copiilor canto şi pian. Iar Jonathan este la Conservator şi joacă la Opera Comică. Îi iubesc foarte tare şi sunt foarte mândră de ei”, ne povestea Nicola în urmă cu puțină vreme.

„Copiii mei sunt mari și frumoși. Si da, îmi calcă pe urme: doi dintre ei sunt studenți la Conservator și au voci minunate. Jonathan a început să apară și în emisiuni TV, fiind deja apreciat. Maria este și un foarte bun pedagog, deci ea va alege dacă va fi pe scenă sau va fi profesoară. Cel mai mare, Andrei, este un împătimit al fotbalului. Toți trei sunt speciali și îi iubesc mult, necondiționat și sunt tare mândră de ei”, mai spunea aceasta.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net