Nicola și-a instruit băiatul pentru debutul de la Callatis FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Nicola e mândră  că Jonathan i-a  moştenit vocea
Nicola e mândră că Jonathan i-a moştenit vocea

Lume, lume! În această seară, la Mangalia, va începe cea de-a 18-a ediţie „Callatis Fest”, eveniment cu tradiţie pe Litoralul românesc. La start s-au aliniat artişti consacraţi, dar şi mulţi “lupi” tineri, printre care şi fiul solistei Nicola şi al compozitorului Mihai Alexandru.

Multe premiere anul acesta pe scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia. Una dintre ele îl are în prim-plan pe Jonathan Alexandru (19 ani), fiul Nicolei şi al compozitorului Mihai Alexandru. Tânărul, bariton de meserie, va debuta pe scenă duminică, în ultima seară de la “Callatis Fest 2015” şi va cânta în memoria profesorului său, baritonul Florin Dumitru Petre, răpus pe 26 iulie de o boală necruţătoare, la doar 33 de ani.

Adolescentul îi va dedica mentorului său aria “Non piu andrai”, din opera “Nunta lui Figaro”. “Este o adevărată onoare să cânt în memoria fostului meu profesor, baritonul Florin Dumitru Petre, cel care întotdea­una m-a încurajat să ajung să cânt pe marile scene ale lumii. Am ales aria respectivă ca un omagiu pentru marele artist, aceasta fiind una dintre interpretările sale preferate”, a mărturisit Jonathan Alexandru, care iată că a moştenit calităţile artistice ale celebrilor lui părinţi. La rândul ei, Nicola este fericită şi emoţionată deopotrivă pentru debutul fiului ei. ”Sunt mândră de toţi copiii mei. Eu sunt plecată din ţară, dar am vorbit cu el, i-am dat câteva sfaturi şi l-am felicitat. Şi fiica mea, Maria (21 de ani), face canto clasic şi este plecată în turneu cu şcoala”, a declarat Nicola pentru Click! Solista Nicola şi compozitorul Mihai Alexandru s-au căsătorit în 1990 şi au divorţat în 2007. Au împreună doi copii, pe Maria şi pe Jonathan.

Iată ce program vedeţi la Mangalia!

  • Misty cântă în seara aceasta. Spectacolul de azi va începe la ora 21.00 și va fi prezentat de Miruna Ionescu şi Alexandru Bogdan. Fanii îi vor vedea în carne și oase pe Giulia, Misty, iubita lui Keo, Roxana Nemeş, Adora, Gio, Dominique, Francesca, Alyanna, Station 4, Daniel Max Dragomir etc. Mihai Trăistariu va susţine, și el, un recital incendiar.   
  • Adora, probleme de sănătate.Solista a ajuns de câteva zile pe Litoral şi s-a distrat alături de câţiva prieteni. Nu i-a priit însă deloc, pentru că s-a ales și cu insolație, și cu indigestie. Adora se tratează pentru a se pune pe picioare și pentru a fi aptă să urce pe scenă în această seară. Nu de alta, dar a pregătit un show sexy, cu multe costumații.
  • Show-ul, în direct la TVH. Timp de 6 seri consecutive, începând de azi și până duminică, evenimentul de la Mangalia va reuni pe scena plutitoare (foto) artiști în plină ascensiune, dar și nume deja consacrate.  Spectacolul e gratuit, iar la televizor îl vom vedea la postul TVH.

Nicola e mândră  că Jonathan i-a  moştenit vocea
Nicola e mândră că Jonathan i-a moştenit vocea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net