Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului! Ce metodă inedită a ales pentru marele anunț

image
Nicole Cherry a dat vestea ajutată de motanul eifoto: Instagram

La o zi după ce a dat marea veste că este însărcinată, Nicole Cherry (22 de ani) a anunțat și sexul bebelușului. Cântăreața a făcut-o printr-o postare inedită pe Instagram, ajutată chiar de motanul său persan.

Nicole Cherry a ținut în secret câteva luni bune faptul că este însărcinată, însă acum veștile despre sarcina solistei vin una după alta. Artista a anunțat pe Instagram că, în doar câteva luni, va aduce pe lume o fetiță.

image

”O să avem o... cireșică!”, a scris solista, postând și o poză sugestivă cu motanul ei. Acesta poartă la gât o eșarfă, pe care stă scris mesajul: ”O să am o surioară”. Artista l-a etichetat în fotografii și pe viitorul tătic, pe iubitul ei, Florin Popa. Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Popa, de aproape trei ani. Iubitul solistei este mai în vârstă cu opt ani decât frumoasa cântăreață.

image
Nicole Cherry și Florin Popa vor deveni părinți Sursă foto: Arhivă personală

Nicole Cherry: "Am învățat ce e iubirea absolută"

“Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate sentimentele și emoțiile la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută. Semnat, mami și tati!”, a fost anunțul emoționant făcut de solistă, marți, pe contul de Instagram. Nicole a postat și o poză sugestivă cu burtica de graviduță, din noul videoclip. Nicole Cherry a anunțat încă din luna ianuarie a acestui că își dorește să devină mămică, și iată că visul artistei s-ar fi împlinit.

Citește și:

Nicole Cherry este însărcinată! Ce frumos a făcut anunțul: “O inimioară bate în tandem cu inima mea”

Nicole Cherry, avalanșă de mesaje de la vedete după ce a anunțat că este însărcinată! Cum au felicitat-o colegii de breaslă

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
mugur mihaescu jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
Josep Borrell FOTO EPA-EFE
accident defileul jiului gj jpg
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu