Nicole Cherry s-a transformat într-o adevărată bombă-sexy! Orele petrecute la sală dau roade

image
Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, sunt împreună de un an

În anul 2013 toată lumea, cu mic, cu mare fredona versurile melodiei "Memories", cântată de o puştoaică minionă, slăbuţă, cu multe codiţe împletite, inspirate de cultura africană, în cap. Timpul a trecut iar Nicole Cherry, căci despre ea este vorba, a devenit o femeie frumoasă, sigură pe sine. Cu o carieră înfloritoare, un iubit cu care se înţelege de minune şi planuri mari de viitor, Nicole are toate motivele să zâmbească. Debordând o energie pozitivă şi fiind veselă, artista profită de vremea încă prielnică plimbărilor, iar recent fotoreporterii Click! au surprins-o alături de o prietenă, la o cafea şi un pahar de vorbă.

Nicole Cherry, ajunsă la 20 de ani, nu mai aminteşte cu nimic de adolescenta inocentă care făcea furori cu melodia Memories în anul 2013. Nicole, pe numele său real Nicoleta Janina, a devenit o femeie în adevăratul sens al cuvântului şi nu se sfieşte să îşi expună atuurile fizice ori de câte ori are ocazia. Fie pe pagina personală de Instagram, unde încarcă frecvent imagini provocatoare sau scurte clipuri video în care se antrenează de zor la sală, fie la ieşirile cu prietenii, Nicole Cherry ştie să afişeze un aer încrezător, fiind conştientă probabil că încrederea de sine este o armă indispensabilă seducţiei.

image
Nicole Cherry a ieşit în oraş cu o prietenă

Relaxată şi cu un zâmbet molipsitor sunt cele două ipostaze în care a fost imortalizată de fotreporterii Click! cea supranumită Cireşica. Artista a ieşit în oraş, la un restaurant cu ştaif in Capitală, alături de o bună prietenă. Cele două tinere nu au sosit la local cu o maşină, semn că probabil au preferat să folosească un mijloc de transport în comun pentru a evita stările de nervozitate provocate de blocajele din trafic.

image
Nicole Cherry nu mai aminteşte cu nimic de puştoaica din anul 2013 care făcea furori cu melodia "Memories"

Ajunse la restaurant au ocupat o masă mai retrasă şi au petrecut mai bine de patru ore, chicotind şi povestindu-şi diferite întâmplări. Pentru ieşirea informaşă Nicole a ales să poarte o pereche de blugi albi, mulaţi, care i-au scos în evidenţă formele bine conturate, şi o camaşă albastră, cu volănaşe. 

Nicole Cherry şi-a găsit liniştea, după ce a trecut peste un eşec amoros

image
Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, sunt împreună de un anFoto: Instagram

Nicole Cherry, în vârstă de 20 de ani, este mai fericită ca niciodată. A găsit în sfârşit dragostea adevărată. Cel care i-a furat inima este Florin Popa, un tânăr mai mare cu 8 ani decât ea, cu care formează un cuplu de un an încoace. Diferența de vârstă nu este însă nu este un impediment pentru cei doi îndrăgostiţi, care s-au mutat împreună şi îşi fac deja planuri de căsătorie.

image
Cântăreaţa a devenit o femeie frumoasă şi sigură de sine

Nicole Cherry şi-a revenit miraculos după decepţia amoroasă suferită în aprilie 2018. Fostul ei iubit, Teo Mihăescu, a înşelat-o atunci cu una dintre cele mai bune prietene ale ei, Diana, fiica unui milionar libanez.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Marian Petria FOTO arhiva personala (3) jpg
conducta gaz gazoduct robinet
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png