Nicoleta Nucă face 6.000 de euro de Revelion

Ultima actualizare:
Finaliştii, de la stânga la dreapta: Tobi, Cristina, Toni şi Michel
Finaliştii, de la stânga la dreapta: Tobi, Cristina, Toni şi Michel

Au luptat din greu să convingă publicul că merită să devină artişti, iar acum rezultatele chiar se văd. Tinerii care s-au remarcat la ”X Factor” şi la ”Vocea României” muncesc pe brânci de Revelion, dar merită. Cântă pe bani frumoşi şi nu li se mai spune „tinere speranţe”.

Chiar dacă nu a câştigat anul trecut “X Factor”, Nicoleta Nucă (21 de ani) a avut cea mai bună evoluţie. A lansat mai multe piese, a filmat câteva videoclipuri, a semnat un contract gras cu Global Records şi cea mai mare dorinţă i s-a împlinit: a cântat pe aceeaşi scenă cu Ştefan Bănică. În plus, solista se pregăteşte să petreacă în noaptea dintre ani muncind, căci va avea trei concerte în Bucureşti şi în Piteşti.

Julie a fost în echipa lui Horia Brenciu
Julie a fost în echipa lui Horia Brenciu

Solista va face ”slalom”, însă merită: circa 2.000 de euro pe concert. După acest maraton, Nicoleta se va relaxa într-o super-vacanţă, tocmai în Japonia. Şi foştii mari câştigători ai ediţiilor trecute ”X Factor” vor avea parte de concerte în noaptea dintre ani.

Andrei Leonte (26 de ani), câştigătorul primului “X Factor” din 2011, are câteva concerte în Bucureşti, Vâlcea şi pe Valea Prahovei. Tariful pentru o prestaţie artistică ajunge la 2.000 euro. În 2012 câştiga Tudor Turcu (33 de ani), care a mai participat şi la alte competiţii muzicale. Acesta va cânta de Revelion în Moldova, la Iaşi şi Suceava, unde impresarul său i-a aranjat să facă show pe 2.200 de euro.

Cel de-al treilea câştigător “X Factor”, din 2013, Florin Ristei (28 de ani), va avea în noaptea dintre ani parte de trei concerte. Alături de trupa sa Freestay va face show la o petrecere privată, la Boa şi în Tribute. Cota i-a crescut de când a câştigat concursul, iar organizatorii trebuie să scoată din buzunar 4.000 euro.  Florin are o carieră înfloritoare, căci încă din copilărie a devenit vedetă, atunci când împreună cu trupa lui a lansat piesa „Dana”. 

Julie Mayaya cântă cu Horia Brenciu

Foştii concurenţi din show-urile de talente câştigă bani frumoşi de Sărbători
Foştii concurenţi din show-urile de talente câştigă bani frumoşi de Sărbători

În noaptea dintre ani, Ştefan Stan (38 de ani), primul câştigător din 2011 al show-lui „Vocea României”, transmis la Pro TV, va avea cântare la restaurantul Perla din Bucureşti. Artistul cere între 3000 şi 5000 euro pentru noaptea de Revelion. Solistul va face show, aşa cum şi-a obişnuit fanii,  şi va cânta piese care l-au consacrat,  dar şi coveruri. De Revelion va cânta şi Julie Mayaya (29 de ani) alături de Horia Brenciu în Berăria H din Bucureşti. Mayaya a câştigat sezonul doi din „Vocea României”. Eleva lui Brenciu a devenit anul acesta şi actriţă de muzical. Tariful pe care mentorul său îl cere la evenimente speciale precum Revelionul sunt cuprinse între 10.000 şi 20.000 euro, în funcţie de durată, numărul de piese, şi membrii formaţiei. Şi Mihai Chiţu (35 de ani), câştigătorul din 2013, are patru concerte în Bucureşti şi pe Valea Prahovei, pentru care va strânge cel puţin 6.000 de euro. 

Vineri, 18 decembrie, aflăm cine e noua «Voce»


    Finaliştii, de la stânga la dreapta: Tobi, Cristina, Toni şi Michel Foto: Pro TV
Finaliştii, de la stânga la dreapta: Tobi, Cristina, Toni şi Michel Foto: Pro TV

O nouă „voce a României” va fi desemnată diseară, în urma voturilor telespectactorilor. În finala show-ului de la ProTV se vor lupta, pentru premiul de 100.000 de euro, Cristina Bălan din echipa Tudor, Michel Kotcha și Tobi Ibitoye din echipa Smiley și Tomi Weissbuch din echipa Moga. Săptămâna aceasta ei au repetat alături de antrenorii lor și sunt gata să cucerească publicul cu momente de excepție și cu vocile lor senzaționale.

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg