Nicoleta Voica, pusă la treabă de soţul impresar


    Nicoleta Voica și soțul ei, Alin Bagiu, sunt parteneri și în viață, și în afaceri
Nicoleta Voica și soțul ei, Alin Bagiu, sunt parteneri și în viață, și în afaceri

Cântăreaţa bănăţeană Nicoleta Voica şi soţul ei, Alin Bagiu, fac bani în echipă! Bărbatul are veleităţi de manager, aşa că încearcă să-şi ajute celebra soţie să-şi exploateze la maximum calităţile. De când sunt împreună, Nicoleta e mai activă pe reţelele sociale, scrie cărţi sau face reclamă la diverse produse.

Reţeta “ea cântăreaţă, el manager” funcţionează foarte bine şi aduce roade bune, iar Nicoleta Voica (62 de ani) şi Alin Bagiu (46 de ani) au învăţat împreună acest lucru. Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, Lidia Buble şi Răzvan Simion sau Andra şi Cătălin Măruţă muncesc în echipă şi se pare că succesul este garantat. După această reţetă a încercat să lucreze şi profesorul de fizică Alin Bagiu şi iată că ideile lui i-au adus mult succes soţiei celebre, care a devenit extrem de vizibilă pe reţelele sociale, în ultimele luni. 

Profesorul şi artista sunt împreună din toamna anului trecut, iar pe 20 iunie cei doi au spus ”da” în faţa ofiţerului stării civile, în Timişoara. În cele peste zece luni de relaţie, munca lui Bagiu se poate observa cu ochiul liber. Nicoleta a scos o carte, intitulată ”Cântări necântate”, pe care a lansat-o cu mare fast în primăvara acestui an, eveniment la care au fost prezenţi artişti şi iubitori de folclor, cadre didactice, oameni de cultură şi intelectuali, precum şi tineri membri ai unor ansambluri de dansuri populare.

Nicoleta: «Curând voi fi mireasa lui Alin»


    Cântăreața s-a căsătorit cu Alin Bagiu pe 20 iunie
Cântăreața s-a căsătorit cu Alin Bagiu pe 20 iunie

Voica a devenit extrem de activă pe reţelele sociale, unde vorbeşte foarte des cu fanii săi, face live-uri, iar popularitatea i-a crescut şi mai mult în acest mediu. Tot pe Facebook, bănăţeanca a început să predea lecţii de canto şi iniţiază în domeniul muzical copii cu voci bune. Pe pagina ei de artist face reclamă la produse cosmetice şi le recomandă celor care vor să fie veşnic tineri, dar promovează şi un site care vinde cadouri confecţionate din lemn. Responsabil pentru toate aceste activităţi extra, în afara concertelor, este soţul ei, care a reuşit într-un timp foarte scurt să-i aducă un plus de imagine şi, bineînţeles, să câştige bani împreună.

Cântăreața s-a căsătorit cu Alin Bagiu pe 20 iunie
Cântăreața s-a căsătorit cu Alin Bagiu pe 20 iunie

Practic, Bagiu a încercat să o ”tehnologizeze” şi să o modernizeze, iar la ora actuală Nicoleta este cea mai activă în acest domeniu, în comparaţie cu colegele ei de breaslă. Alin Bagiu şi Nicoleta Voica se pare că fac o echipă bună atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Bărbatul şi-a încheiat problemele cu fosta soţie, de care a divorţat de curând, în plus el a reuşit cu brio să treacă peste scandalul în care a fost acuzat de o artistă de muzică populară că îi face avansuri. “O să-i fiu credincioasă soţului meu, Alin merită cel mai mult. Am fost căsătorită de trei ori, dar aici este capătul. E ultima cununie, vă promit. Ne vom căsători în curând, voi fi mireasă şi vom face nuntă mare. Mă simt ca o adolescentă, nu contează vârsta. Au fost persoane care au fost împotriva căsniciei noastre şi ne spuneau să nu ne căsătorim”.

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, afaceri în familie 

Sunt nedespărțiți la evenimente și concerte
Sunt nedespărțiți la evenimente și concerte

Unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi, Andreea Bănică (40 de ani) şi Lucian Mitrea au făcut o echipă excelentă şi acasă, şi la serviciu. Adică pe scenă. Impresariată de soţul ei încă de la începuturile carierei, Andreea este pe val şi acum şi aduce bani frumoşi în familie. Pentru o cântare live la o petrecere privată, solista cere un onorariu cuprins între 3.500 şi 4.500 de euro, iar pentru un show într-un club, unul de 2.500 de euro. Andreea are spectacole pe bandă rulantă, dar ştie să se împartă cu succes între carieră şi familie. De exemplu, în weekend, solista şi-a luat soţul şi cei doi copii cu ea, la Eforie Nord, unde a avut un concert pe plajă. Andreea şi Lucian sunt împreună de 24 de ani, din liceu.

Lidia Buble şi Răzvan Simion fac 6.000 € în două ore

simeon stalpnicul png

Îndrăgostiţii din showbiz s-au prins că e tare bine să facă bani la pachet şi iată că Lidia Buble (24 de ani) şi Răzvan Simion (37 de ani) aplică şi ei această reţetă. Răzvan e maestru de ceremonii alături de colegul Dani Oţil, de la “Neatza” (Antena 1), iar Lidia Buble e solistă pe val, care cere 4.500 de euro pentru un show de 70 de minute la petreceri private şi 3.700 de euro pentru un concert de 50 de minute în aer liber sau la mall. De cealaltă parte, Răzvan şi Dani sunt şi ei bine cotaţi ca prezentatori de evenimente, având un tarif de 3.000 de euro, pe care îl împart jumi-juma. Iată că în nici două ore, Lidia şi Răzvan, aduc acasă aproximativ 6.000 de euro. 

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg