Nidia i-a dat o veste tristă lui Horia Moculescu: "Este programată pentru operație!"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Veste dură primită de Horia Moculescu (79 de ani) din partea fiicei sale, Nidia (26 de ani). Tânăra artistă și-a anunțat tatăl că nu poate să îi dăruiască un nepoțel. Singura șansă este doar dacă face înseminare artificială.

Fiica lui Horia Moculescu este nevoită să se opereze săptămâna viitoare (n.r - 7 noiembrie) pentru a-și scoate cea de a doua trompă uterină. Supărată de problemele de sănătate pe care le are fiica sa, Mariana Moculescu, mama acesteia, a stat de vorbă, recent, cu reporterii Click! și le-a spus durerea pe care o are pe suflet.

"Fiica mea trebuie să își scoată trompa stânga, este programată pentru operație pe 7 noiembrie. Am vorbit, recent, cu ea, și mi-a zis că are nevoie de 1.000 de euro pentru intervenție. Am sa încerc să o ajut cât pot si eu financiar. Vorbesc destul de des cu ea să văd cum se simte. Este încrezătoare că totul o să fie bine pentru că mi-a zis că după operație, la trei zile distanță, o să cânte pe 10 noiembrie la Oradea. Suferă, în interiorul ei, normal. Pentru o femeie acest lucru este o mutilare pe viață. Singura soluție care a rămas pentru a deveni mămică este prin înseminare artificială", a declarat Mariana Moculescu, mama Nidiei.


    Nidia este singura fiică a compozitorului Horia Moculescu
Nidia este singura fiică a compozitorului Horia Moculescu

"Nu o să mai am copii"

Totodată, recent, invitată într-o emisiune, Nidia a povestit cu lacrimi în ochi despre problemele de sănătate prin care trece: "Nu am vrut să vorbesc despre asta, dar acum ceva timp am făcut o operație și mi-a fost scosă o trompă uterină. Din păcate, am fost la medic și trebuie să mă operez ca să o scot și pe cealaltă. Nu o să mai am copii pe cale naturală. Nu am gene bune. Ambele mele bunici au murit de cancer!"

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net