Nora Andei Ghiță a pierdut sarcina înainte de nuntă

Ultima actualizare:

    Anda și Loredana au o relație foarte apropiatăFoto: captură video Teo Show
Anda și Loredana au o relație foarte apropiatăFoto: captură video Teo Show

Anda Ghiță, fostă participantă “MasterChef” și „Ferma Vedetelor”, se pregătește să-și însoare fiul, în 16 septembrie, pe Mario, cu Loredana, o tânără care îi purta și copilul. Fericirea familiei a fost umbrită de o veste devastatoare: Loredana a fost nevoită să facă întrerupere de sarcină. Motivul este unul destul de stupid: roșcata a făcut rubeolă.

Rubeola este una dintre bolile copilăriei, iar contractarea ei în timpul sarcinii poate duce la avort spontan, naștere prematură, dar și defecte congenitale precum surditate, leziuni ale creierului, cataractă sau tulburări cardiace. Anda Ghiță și cea care-i va deveni noră cât de curând au primit vestea cu lacrimi și cu multă supărare, căci Loredana a adflat cp trebuie să renunțe la bebeluș pe când avea puțin peste trei luni de sarcină.

Invitate la 'Teo Show", miercuri, 7 septembrie, Anda și Loredana și-au povestit durerea. "Toată lumea se aștepta să devin bunică. Nu am cuvinte, nu a fost un moment plăcut pentru noi, a fost un bum, toți ne-am dorit acest copil, iar nora maea chiar mai mult decât toți. Eu trebuia să fiu forța, așa că nu i-am arătat totul lui Lori. Nu vreau ca lumea să mă vadă că plâng, prefer să mă vadă zăpăcită", a spus fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor".

Mari și Loredana fac cununia civilă la jumătatea lui septembrie
Mari și Loredana fac cununia civilă la jumătatea lui septembrie

Nora afaceristei încearcă să depășească momentul, chiar dacă a fost lovită ca de trăsnet atunci când a trebuit să treacă prin clipele de groază. "Am fost la ecografia de 12 săptămâni și, la câteva zile, s-a întâmplat. Am avut o erupție pe piele, am luat o boală a copilăriei și a trebuit să fac întrerupere de sarcină. Am făcut rubeolă. Am fost devastați cu toții, am plâns foarte tare, în fiecare zi vorbeam despre copil, aveam planuri. Împreună reușim să trecem peste asta, acum sunt puțin mai bine", a povestit ea despre tragedia prin care a trecut. Mai mult, a recunoscut și că a fost pe cale să amâne cununia de anul acesta, dar a considerat, împreună cu cel care-i va deveni soț, că acest pas îi vor ajuta să treacă mai ușor peste pierderea copilului nenăscut.

Anda Ghiță a trecut prin aceeași dramă

Povestea se reeditează în familia Andei Ghiță, căci și ea a fost pusă tot în această postură acum 21 de ani, când a trebuit să facă avort, culmea, tot din aceeași cauză, rubeola, și tot la trei luni de când aflase că va deveni mămică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net