Noua modă în muzica populară: tătici la vârsta a doua


    Ionuț Sidău și Ileana Răcaru se iubesc de cinci luni
Ionuț Sidău și Ileana Răcaru se iubesc de cinci luni

În luna mai, Click! a scris că solistul de muzică populară Ionuţ Sidău este singur şi îşi caută o ”mândruţă”. Artistul este acum mai fericit ca niciodată: şi-a găsit o iubită mai tânără cu 21 de ani, care acum este şi însărcinată în 3 luni. Sidău nu este singurul cântăreţ care începe o nouă viaţă când alţii se gândesc la pensie.

”Dintre toate florile din lume/eu numai pe tine te-am iubit/ Dintre toate fetele frumoase, tu m-ai făcut astăzi fericit” aşa sună versurile piesei ”Vino, iubito, la mine”, pe care Ionuţ Sidău i-a dedicat-o tinerei sale iubite. Are 50 de ani, iar de doi ani este divorţat de soţia sa cu care are doi copii. Deşi despărţirea l-a dărâmat, artistul de muzică populară nu şi-a pierdut nici o clipă încrederea că într-o zi îşi va găsi un alt suflet pereche. Ba din contră, a început să îşi construiască o casă superbă în Domneşti. ”Îmi doresc o femeie care să mă iubească, să fie credincioasă, cu bun simţ. La bucătărie mă mai pricep eu, la curăţenie am o doamnă, deci nu e nevoie să se priceapă neapărat şi la aceste treburi. Îmi mai doresc copii, pentru că am dormitoare multe”, spunea în luna mai, Ionuţ Sidău, pentru Click!. Iată că nu a trecut mult de la acea mărturisire sinceră, că în potecuţa lui a ieşit o mândreţe de fată, fix pe sufletul lui.

Ileana este profesoară de geografie
Ileana este profesoară de geografie

O cheamă Ileana Răcaru, are 29 de ani, este profesoară de Geografie şi, în plus, cântăreaţă! ”Sunt foarte fericit. Eu şi iubita mea ne-am văzut prima oară în luna mai. S-a întâmplat la biserică, la o înmormântare. Venise cu un grup de tineri solişti de muzică populară. I-am remarcat privirea şi zâmbetul superb. Eu am făcut primul pas. După slujbă, m-am dus la ea şi i-am dat cartea de vizită. În ziua de Rusalii ne-am văzut prima oară, iar de atunci nu ne-am mai despărţit. Ea e topită după ochii mei albaştri”, a declarat pentru Click! Ionuţ Sidău. Cântăreţul este cu atât mai fericit cu cât, anul viitor, va deveni tătic. ”Ileana este însărcinată în 12 săptămâni. Eu îmi doresc băiat, ea îşi doreşte fetiţă. Deocamdată nu locuim împreună, dar se va întâmpla asta cât de curând. Facem o echipă bună, eu mă pricep bine la gătit, ea la curăţenie, însă nu o las să se deranjeze, mai ales că este însărcinată”, a mai povestit artistul pentru Click!.

Artistul deține pensiunea ”Veselia”
Artistul deține pensiunea ”Veselia”

Pentru că vor trece la un nivel important, şi anume la cel de părinţi, Ionuţ şi-a cerut iubita în căsătorie, iar la sfârşitul lunii viitoare cei doi se vor căsători civil. ”În octombrie vrem să ne căsătorim, probabil la anul vom face nunta o dată cu botezul, iar Ionuţ Dolănescu şi soţia sa ne vor fi naşi”, ne-a mai povestit celebrul cântăreţ de muzică populară, din Maramureş.

Şi ei au drăguţe mai tinere

Nicolae Botgros are o fetiță de 6 luni cu solista Anișoara Dabija
Nicolae Botgros are o fetiță de 6 luni cu solista Anișoara Dabija

Iubirea nu ţine cont de vârstă, nici de profesie şi nici de statut. Click! a scris în exclusivitate despre povestea dintre Nicolae Botgros (65 de ani) şi interpreta Anişoara Dabija (38 de ani). În ciuda diferenţei de vârstă de 27 de ani, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe în urmă cu şase luni, iar maestrul i-a dat numele său, deşi este însurat de 45 de ani cu Lidia. Însă celebrul dirijor al Orchestrei Lăutarii din Republica Moldova nu este singurul artist care s-a încurcat cu o domniţă mai tânără. Aurel Tămaş are 57 de ani şi s-a îndrăgostit nebuneşte de o femeie de 25 de ani, pe care o ia cu el prin concerte. Artistul este şi el însurat de 20 de ani şi are un băiat major, însă iată că nu a putut rezista tentaţiei. 

Aurel Tămaș (57 de ani) se iubește cu fotomodelul Eliza Ancău (25 de ani)
Aurel Tămaș (57 de ani) se iubește cu fotomodelul Eliza Ancău (25 de ani)
Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
vedete jpg
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul