Nu doar cei mici au început şcoala! Cum se descurcă Nadine în clasa a XI-a

Ultima actualizare:

    Nadine a început clasa a XI-a cu forţe proaspeteFoto:Arhivă personală
Nadine a început clasa a XI-a cu forţe proaspeteFoto:Arhivă personală

Nadine Voindrouth (40 de ani) a împlinit 40 de ani, dar nu a renunţat la visul de a deveni cea mai bună versiune a sa, după cum ea însăşi mărturiseşte. Pentru a obţine diploma de bacalaureat cu o notă onorabilă, vedeta a luat o decizie radicală în urmă cu doi ani. Aceea de a se înscrie din nou la liceu. Iată ce dezvăluiri făcut Nadine despre această ipostază neobişnuită în care se află.

Nadine a mărturisit că ar fi reuşit să treacă examenul de bacalaureat şi dacă nu ar fi reluat liceul, însă cu siguranţă nu ar fi obţinut notele pe care le visa. Aşadar a luat decizia radicală de a se înscrie din nou la liceu şi să studieze alături de adolescenţi şi de profesorii răbdători tainele materilor umaniste, pe care le adoră. După terminarea liceului, Nadine intenţionează să se înscrie la facultatea de Sociologie sau de Psihologie pentru a-şi desăvârşi cunoştinţele şi a profesa în domeniul dorit. 

Invitată îl platoul emisiunii "De-a viaţa ascunselea", Nadine a vorbit despre obstacolele din viaţă sa, dar şi despre lecţiile pe care le-a învăţat după ce s-a confruntat cu întâmplări mai puţin plăcute. "Acum, la 40 de ani, intru în clasa a 11-a. Am făcut pace cu faptul că sunt româncă. Pentru mine, asta a venit târziu. Până acum, eram un om al planetei, însă am priceput că eu pot să dau o mână de ajutor. Mentalitatea mea, o fi cu influențe americane, dar la sfârșitul zilei, eu pot să spun ceva în română, unui român. Oi fi eu cel mai negru român, dar pricep niște lucruri pe care românii nu le înțeleg despre ei înșiși”, a dezvăluit Nadine.

Nadine a vorbit şi despre viaţa sa personală, mărturisind că a fost conştientă de la bun început că flacăra relaţiei dintre ea şi soţul său se va stinge, făcând loc unui altfel de sentiment. În ciuda faptului că iubirea s-a transformat într-o formă superioară de camaderie, Nadine a ştiut cum să facă faţă modificărilor fără să se lase afectată. Din contră, ea preţuieşte nespus momentele pe care le petrece alături de soţul său şi de copilul pe care îl au împreună. 

Nadine a participat la renumita emisiune Şcoala Vedetelor

După ce s-a lansat la „Şcoala Vedetelor“, Nadine Emilie Voindrouh a prezentat show-uri de televiziune precum „Banc Show“ şi „Sex cu Nadine“. În 2003, ea a obţinut premiul I la concursul internaţional „Slavianskii Bazar“, organizat in Belarus, iar în 2007 a colaborat cu trupa Voltaj. A fost plecată în Statele Unite ale Americii, unde a studiat actoria şi unde lucrat pe post de chelneriţă, pentru a-şi achita cheltuielile, iar în 2010 s-a întors în România, căsătorindu-se cu avocatul Dragoş Apostolescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sosoaca gif
image
image
image
image
image
image
Banner Mihai Traistariu
Coldplay FOTO Profimedia jpg
jador oana ciocan colaj facebook jpg
banner Gina Pistol
banner Paula Iorga
denise rifai instagram jpg
madalina ghenea cu fiica si mama vacanta dubai 6 jpg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
image
actualitate.net
image
actualitate.net