Nu e poveste pescărească! Daminescu a prins un crap ”monstru”

Ultima actualizare:
Acesta este peştele de 16,7 kilograme pe care Adrian Daminescu l-a prins în ultima lui zi pe Balta Varlaam
Acesta este peştele de 16,7 kilograme pe care Adrian Daminescu l-a prins în ultima lui zi pe Balta Varlaam

Adrian Daminescu (59 de ani) a avut fir întins la ultima sa aventură pescărească.

Interpretul se poate lăuda că, în decurs de o săptămână, a prins peşti de-i fac pe toţi pescarii din lumea asta să se înroşească de invidie. “Am fost săptămâna trecută pe balta Varlaam, la Adunaţii Copceni, şi am prins crapi de 22, 24, 12 şi 16,7 kilograme. Dar m-am pozat doar cu cel din urmă, căci pe cel mai mare l-am capturat la ora 3, când nu avea cine să mă fotografieze cu el”, a declarat Daminescu pentru Click.


    Acesta este peştele de 16,7 kilograme pe care Adrian Daminescu l-a prins în ultima lui zi pe Balta Varlaamfoto: arhiva personală
Acesta este peştele de 16,7 kilograme pe care Adrian Daminescu l-a prins în ultima lui zi pe Balta Varlaamfoto: arhiva personală

Însă, el nu a plecat acasă cu vreuna dintre aceste capturi-trofeu, ci, spre surpriza tuturor, a eliberat peştii. “Este un sport, cum să păstrez peştii, vreţi să rămân fără obiectul muncii?”, a glumit el. Pasiunea asta a cântăreţului nu este una deloc ieftină, căci, el a plătit pentru fiecare zi de stat pe blată câte 100 de lei, în total 500 de lei. În plus, în ultimii şase ani, Adrian Daminescu spune că a investit o sumă considerabilă în pasiunea sa: “Vreo 30.000 de euro am băgat în scule, bărci, sonar, în tot ce presupune acest sport, de fapt”. Pentru cititorii Click, pescarul Daminescu a oferit şi o reţetă de plachie de crap. “Ingrediente: 5 kg crap, o lămâie, 6 ardei graşi, 6 cepe, 6 roşii mari, foi de dafin, piper, sare, o lingură cu zahăr, o jumătate de cană de ulei de floarea soarelui, o cană cu vin alb demisec. Capul şi coada crapului se îndepărtează, iar restul se taie rondele şi se aşază într-o tavă şi se stropeşte cu ulei. Trei cepe tăiate julien se aşază de jur împrejurul peştelui. Între feliile de peşte se pun o felie de lămâne, o foaie de dafin, apoi se adaugă celelalte cepe rămase. Cu ardeiul tăiat solzi se acoperă toată tava, iar pentru aspectul estetic, printre bucăţile de ardei se introduc feliile de roşii. Se adaugă sare şi piper, vinul şi zahărul în ploaie. Se lasă 35 d eminute la cuptor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner oana roman png
image png
banner laura cosoi png
image png
FUEGO BUN jpg
Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu Foto MasterChef Romania jpg
Banner Anamaria Prodan
Banner Annes
image
actualitate.net
image
actualitate.net