Nu se lasă! Frumoasele ”Epocii de Aur” scot noi albume

simeon stalpnicul png
Carmen şi-a păstrat frumuseţea

Frumoasele ”Epocii de Aur” îşi lansează albume pe bandă rulantă. Carmen Rădulescu, fosta mare rivală a regretatei Mădălina Manole, şi Ileana Şipoteanu se vor reîntâlni, săptămâna viitoare, cu fanii lor, la Magazinul Muzica.

Carmen Rădulescu (53 ani) îşi promovează joi, de la orele 16.00, albumul ”Cânt pentru voi”. Solista a avut o lungă colaborare, pe plan muzical, cu compozitorul Şerban Georgescu, acesta fiind de altfel şi cel care a ajutat-o să cunoască celebritatea. Carmen are un fiu, pe Sorin, de meserie pilot, ca şi tatăl lui. Dar şi Ileana Şipoteanu (49 ani) anunţă revenirea pe piaţa muzicală, cu albumul ”Ai venit prea târziu”, eveniment programat luni, de la ora 16.00.

simeon stalpnicul png
Ileana are mari emoţii pentru evenimentul de luni

Interpreta e căsătorită de 30 de ani cu compozitorul Dumitru Lupu, locuiesc la Constanţa, şi au împreună o fiică, Dumitrana. Interpreta melodiei ”Ce mult te-am iubit”, şlagărul ei de referinţă, a rămas o femei cochetă. Susţine că nu-şi vopseşte părul şi că-şi păstrează tinereţea cu mult sport, inclusiv plimbări cu bicicleta. Ambele artiste continuă să susţină concerte, reuşind să facă faţă noului val de solişti care le-au cam luat pâinea de la gură artiştilor de prim rang din anii comunismului. 

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub casă stela popescu png
Viktor Orban FOTO EPA-EFE
Profesoara tipa la elev FOTO Shutterstock
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg