Nu vezi zilnic așa ceva! Vârciu, în chiloți pe acoperiș, dă găuri cu bormașina

simeon stalpnicul png
foto: BLITZ

Pentru domnișoarele care i-au trecut prin dormitor, aceste fotografii nu sunt o surpriză. Pentru celelalte, mai ales pentru cele care se numesc fane, pot fi chiar o premieră. Liviu Vârciu, la bustul gol, în chiloți, cocoțat pe acoperișul vilei din Băneasa, cu mușchii în soare și burtica la înaintare. Pozele au fost surprinse recent de fotoreporterii Click!

Că a fost mare crai se știe. Că are talente multiple, de actor, solist, MC, se știe și asta. Latura de familist și de tătic model a fost mai puțin evidențiată în ceea ce-l privește pe Liviu Vârciu (37 de ani), iar asta pentru că preferă să fie discret cu viața de dincolo de micul ecran. Iată că noi l-am surprins în rol de mare gospodar, de „cocoș” în casă, de bărbat priceput la toate.

Zilele trecute, în miezul zilei, finalistul de la “Asia Express” (Antena 1) s-a urcat pe acoperișul vilei sale din Băneasa, înarmat cu o bormașină. Intenția a fost să monteze un baldachin, treabă la care s-a încumetat singur, fără să ceară sau să plătească ajutoare. Dar nu asta ceea ce ne-a atras atenția, ci ținuta. Practic... lipsa ei, pentru că Liviu și-a etalat ceea doar iubita lui, Anda Călin, vede acasă, în intimitate. Artistul a dat găuri cu bormașina îmbrăcat doar în boxeri, însă pe cap a avut grijă să-și pună în fes, ca să nu-l bată soarele. Singurul lucru care nu avea ce să caute în acest peisaj era acel început de burtică, de care Liviu cu siguranță ar scăpa rapid cu un pic de dietă și câteva sute de abdomene pe zi.  

corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
david pușcaș PNG
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
Karine Jean Pierre FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
Justin Bieber FOTO EPA-EFE
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Screenshot (545) png
Kanye West jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg