“Nunţi de poveste”: Nicoleta Luciu, în Ucraina

Ultima actualizare:
Proiectul "Nunţi de Poveste", demarat chiar de Dragobete, îl provoacă pe Denis Ştefan să conducă un tractor
Proiectul "Nunţi de Poveste", demarat chiar de Dragobete, îl provoacă pe Denis Ştefan să conducă un tractor

Mare bucurie mare pentru admiratorii Nicoletei Luciu (34 de ani) şi ai lui Denis Ştefan (38 de ani)! Astăzi (24 februarie) începe emisunea “Nunţi de Poveste”, de la Prima TV, proiect prezentat de cei doi actori îndrăgiţi.

De Dragobete, de la 20.30, Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan revin în forţă la tv! Cei doi prezentatori vor fi martori în prima linie când două perechi de tineri îndrăgostiţi îşi unesc destinele, la “Nunţi de Poveste”.

În "Nunţi de Poveste", Nicoleta Luciu va fi maestru de ceremonii, alături de Denis Ștefan
În "Nunţi de Poveste", Nicoleta Luciu va fi maestru de ceremonii, alături de Denis Ștefan

Îmbrăcat în cămaşă tradiţională, Denis Ştefan face o apariţie de senzaţie la Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud, unde vine conducând tractorul. În zona respectivă, naşul ia mireasa de acasă însoţit de tineri îmbrăcaţi în costume tradiţionale, călare pe cai împodobiţi, spre bucuria lui Denis, prezentatorul de la “Nunţi de Poveste”, care e şi un împătimit al nobilelor animale. 

Cei doi însurăţei au o poveste de dragoste îndelungată, s-au cunoscut încă din copilărie, el a cucerit-o apoi la o plimbare cu ATV-ul, urmând ca drumurile lor să fie despărţite de viaţă. În cele din urmă s-au regăsit şi îşi spun “Da!” în prima ediţie a emisiunii “Nunţi de Poveste”.

Nicoleta Luciu, specialistă în “Nunţi de Poveste”, va trece graniţa... în Ucraina

Proiectul "Nunţi de Poveste" aduce pe micile ecrane multe vedete autohtone
Proiectul "Nunţi de Poveste" aduce pe micile ecrane multe vedete autohtone

La "Nunţi de Poveste", Nicoleta Luciu trece graniţa şi petrece la o nuntă tradiţională din satul Apşa de Mijloc din Ucraina, unde află că românii de acolo ţin încă foarte mult la tradiţii. Deşi satul este retras, vilele de acolo pot fi confundate uşor cu „palatele” din Pipera, iar Nicoleta va fi uimită să vadă cât de elegante sunt doamnele la astfel de evenimente.

Printre blănuri naturale şi preparate alese, tinerii fac primul pas în viaţa de familie. Iubirea lor părea imposibilă, ea pocăită, el creştin, părinţii nefiind deloc de acord cu povestea lor. S-au cunoscut „la râu, când frigeau carne”, iar dragostea lor a tot crescut. În cele din urmă au reuşit să îşi înduplece familiile şi au pus la cale o nuntă care a ţinut trei zile, ca în basme... doar la "Nunţi de Poveste".

Mai multe vedete sunt cooptate pentru proiectul „Nunţi de Poveste"


    Proiectul
Proiectul

În timp ce Nicoleta şi Denis se duelează pentru premiul cel mare la sute de kilometri distanţă, Ioana Maria Moldovan, Dan Finţescu şi invitaţii speciali în juriu, Niculina Stoican şi Horia Vîrlan, comentează de pe margine, la fel de implicaţi în desfăşurarea evenimentelor ca şi nuntaşii prinşi în horă. Totuşi, nimic nu scapă vigilenţei lor, la „Nunţi de Poveste”. Aflaţi ce note va da Ioana Maria Moldovan pentru stil, cum comentează Dan Finţescu petrecerea, cum „toacă” Horia Vîrlan meniul de la nuntă şi cum păzeşte Niculina Stoican respectarea tradiţiilor româneşti, la primele „Nunţi de Poveste”. Câştigătorii ediţiei vor fi aleşi chiar de telespectatori, care vor putea vota nunta preferată, prin SMS.

„Nunţi de Poveste” - care este premiul cel mare?

În fiecare ediţie a emisiunii „Nunţi de Poveste”, două nunţi concurează pentru premiul cel mare: o săptămână de miere într-o locaţie de cinci stele. Două echipe formate din prezentator şi naşi, intră în competiţie şi trebuie să demonstreze că au cea mai tare nuntă. Emisiunea este difuzată în fiecare marţi, de la 20.30, la Prima TV!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net