„Nunţi de Poveste”: Nicoleta Luciu, învârtită

Ultima actualizare:

    În "Nunţi de Poveste", Nicoleta Luciu este maestru de ceremonii, alături de Denis ȘtefanFoto: Prima TV
În "Nunţi de Poveste", Nicoleta Luciu este maestru de ceremonii, alături de Denis ȘtefanFoto: Prima TV

Vedeta Prima TV a petrecut aseară (24 februarie) la prima nuntă din emisiunea „Nunţi de Poveste”. Pentru prima dată în viaţa ei, Nicoleta Luciu a jucat o „învârtită” de zile mari.

Prinsă de nuntaşi pe ringul de dans, la „Nunţi de Poveste”, Nicoleta Luciu nu a reuşit să scape „neînvârtită” la nunta din Ucraina, la care a fost maestră de ceremonii. Asta deşi focoasa brunetă nu mai dansase niciodată acest stil de dans tradiţional. „N-am mai jucat până acum. Zici că sunt în carusel”, a spus Nicoleta, luată pe sus de un grup de petrecăreţi.

Urmăriţi imaginile cu sexoasa Nicoleta, „învârtită” la „Nunţi de Poveste”!

Ea a prins, însă, foarte repede ritmul şi, văzând că se pricepe, bărbaţii de la nuntă au vrut, rând pe rând, să-i fie Nicoletei parteneri de joc, la „Nunţi de Poveste”. „Eu nu mai aud, nu mai văd. Am ameţit. Cred că am slăbit două kilograme în seara asta”, a mărturisit vedeta într-o binemeritată pauză.

Nicoleta Luciu, specialistă în „Nunţi de Poveste”

În fiecare ediţie a emisiunii, două „Nunţi de poveste” vor intra în competiţie pentru premiul cel mare. Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan sunt maeştri de ceremonii. Ei fac echipă cu naşii şi încearcă să câştige pentru tinerii însurăţei o săptămână de miere într-o locaţie exotică.

Subiectul de la “Nunţi de Poveste”, pe placul vedetei

Subiectul show-ului este pe placul Nicoletei Luciu, care, în anul 2012, şi-a organizat propria nuntă cu Zsolt Csergo, bărbatul alături de care are patru copii. „Abia aştept să văd cum va reacţiona publicul. Am emoţii, însă sunt convinsă că vom face treabă bună. Mă bucur să lucrez alături de o echipă de profesionişti, de la care am multe de învăţat”, a mărturisit Nicoleta. Cum petrece Nicoleta Luciu la „Nunţi de Poveste” puteţi vedea în fiecare marţi, de la 20.30, doar la Prima TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net