«Nunţi de Poveste» pentru miri

17 februarie 2015
simeon stalpnicul png
Nicoleta Luciu, specialistă în "Nunţi de Poveste"Foto: Prima TV

Frumoasa Nicoleta Luciu (34 de ani) dă startul la "Nunţi de Poveste"! În fiecare marţi, de la 20.30, Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan vor bate ţara în lung şi-n lat, în căutarea celor mai frumoase nunţi româneşti, într-o nouă emisiune la Prima TV.

Prima ediţie a emisiunii "Nunţi de Poveste" va fi difuzată chiar de Dragobete. Începând din data de 24 februarie, Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan lasă prietenia deoparte şi, timp de două ore pe săptămână, devin rivali în emisiune, încercând să pună la cale cea mai tare nuntă. Fiecare prezentator va complota, alături de naşi, pentru ca mirii să aibă seara visurilor lor. Miza este mare, pentru că doar o singură nuntă poate primi premiul pus la bătaie în fiecare ediţie, la "Nunţi de Poveste": o săptămână de miere de cinci stele în Turcia.

"Nunţi de Poveste" va începe de Dragobete!

simeon stalpnicul png
Denis Ştefan revine cu forţe noi, în proiectul "Nunţi de Poveste"

Prezentatorii de la „Nunţi de Poveste" îşi vor cunoaşte fiecare naşii, alături de care vor fi până la finalul nunţii şi îi vor ajuta să pregătească suprize mirilor. Fie că este vorba despre cântăreţi sau trupe invitate special, mijloace de transport extravagante, lampioane zburătoare, porumbei, momente artistice exotice cu fachiri sau dansatori de cancan, - surprizele puse la cale de Nicoleta şi Denis îi vor lăsa pe invitaţi "cu gura căscată".

Mai multe vedete sunt cooptate pentru proiectul „Nunţi de Poveste"

Mai mult, vedetele de la „Nunţi de Poveste" îi vor descoase pe naşi de secretele tinerilor însurăţei, vor lua parte la toate tradiţiile de nuntă şi se vor implica în toate momentele importante ale evenimentelor. Toate acestea, în încercarea de a-şi atrage simpatia juriului, format din Ioana Maria Moldovan, care va critica vestimentaţiile alese şi Dan Finţescu, responsabil cu notele pentru divertisment. Pe lângă Ioana şi Dan, în fiecare ediţie de la „Nunţi de Poveste" se vor alătura juriului şi alte două vedete special invitate, care vor analiza în detaliu meniurile alese şi respectarea tradiţiilor.

simeon stalpnicul png
Proiectul "Nunţi de Poveste" va fi demarat chiar de Dragobete

„Cel mai bun să câştige! Sunt sigură că vom cuceri atât juriul, cât şi telespectatorii şi le vom oferi mirilor nunţi cu adevărat de poveste”. Deşi este un gentleman, nici Denis nu se lasă mai prejos şi e hotărât să îi ţină piept Nicoletei, la „Nunţi de Poveste": „Poate fi un singur învingător, însă cel mai important este ca lumea să se distreze, să oferim experienţe memorabile, iar cei de acasă să se simtă de parcă au fost ei înşişi parte din petrecere”.

Oricât de sexy este Nicoleta sau oricât de şarmant ar fi Denis, juriul de la "Nunţi de Poveste" nu se lasă înduplecat cu uşurinţă. Cele patru vedete vor analiza fiecare eveniment în cel mai mic detaliu şi vor da note, hotărând astfel câştigătorii ediţiei. Nu pierdeţi „Nunţi de Poveste” cu Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan, din 24 februarie, în fiecare marţi de la 20.30, doar la Prima TV.

Nicoleta Luciu, revine în forţă la tv cu "Nunţi de Poveste"

Una dintre cele mai sexy femei din România, Nicoleta Luciu a fost până acum model, asistentă TV, actriţă, iar acum prezintă „Nunţi de Poveste” la Prima TV, alături Denis Ştefan. A fost desemnată Miss România în 1999, iar de atunci este o prezenţă constantă în peisajul media românesc. Câştigătoarea premiului TV Mania pentru „Cea mai sexy vedetă”, Nicoleta a realizat numeroase pictoriale pentru publicaţiile din România.

Denis Ştefan, fericit că face parte din proiectul "Nunţi de Poveste"

Denis a mai făcut parte din echipa Prima TV în 2002, când a jucat alături de alţi mari actori în primul serial românesc, „În familie”. Între timp, el a continuat să joace în seriale, dar şi în lungmetraje precum „Păcală se întoarce”. Din 24 februarie, Denis este rivalul Nicoletei Luciu în emisiunea „Nunţi de Poveste” de la Prima TV.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
daniel isabela onoriu jpg
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png