O fostă vedetă Pro TV se pregăteşte intens pentru „Ferma Vedetelor”

Ultima actualizare:

    Pro TV pregătește un nou sezon din ”Ferma Vedetelor”Foto: PRO TV
Pro TV pregătește un nou sezon din ”Ferma Vedetelor”Foto: PRO TV

La Pro TV, pregătirile sunt în toi pentru un nou sezon din ”Ferma Vedetelor”. Deocamdată totul este învăluit în mister, dar reporterii Click! a a flat că o fostă jurată de la MasterChef are șanse mari să se regăsească printre concurenți.

Patrizia Paglieri, fosta jurată de la „MasterChef”, s-ar putea întoarce la postul de televiziune care a făcut-o cunoscută. Se pare că  Patrizia a fost ofertată să meargă în sălbăticie, pentru a-și testa abilitățile de supraviețuitoare într-un nou sezon al emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Deşi nu s-a comunicat încă o listă oficială a vedetelor care vor intra în competiție în sezonul al treilea al emisiunii, Click! a a aflat că Patrizia își face planuri să dispară o perioadă din Bucureşti. Şi-ar fi luat deja liber de la ”Fior di Poesia”, restaurantul din centrul Bucureştiului unde face o treabă excelentă, ar fi făcut cumpărături masive, ca şi când ar pleca undeva departe, şi, nu în ultimul rând, ar fi mers la medicul stomatolog.


    Patrizia Paglieri şi Francesco, fiul ei, care s-a născut în RomâniaFoto: OK! Magazine România
Patrizia Paglieri şi Francesco, fiul ei, care s-a născut în RomâniaFoto: OK! Magazine România

„Patrizia și-a rezolvat câteva mici probleme pe care le avea la dinţi și i-a albit. Are o dantură impecabilă, nu are nevoie de intervenţii chirurgicale prea mari, însă şi-a dorit să fie sigură că nu există probleme stomatologice”, a dezvăluit o sursă apropiată vedetei.

Mai mult, umblă vorba că Patrizia nu ar pleca singură în sălbăticie, ci alături de fiul ei, aşa că ar putea avea un ajutor departe de casă. Şi cum este expertă în gătit, ea ar putea fi „bucătăreasa-şefă” în noua „Ferma Vedetelor”.

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net