O îndrăgită actriță de telenovele a devenit mămică. Poze emoționante!

simeon stalpnicul png
Antonia a fost tare mândră de burtica ei

În urmă cu şapte ani făcea ravagii în telenovela “Narcisa sălbatică”, de la Antena 1, unde a jucat multe scene de amor. Astăzi, Antonia Ionescu are o familie frumoasă, e căsătorită cu actorul Radu Micu, iar deunăzi a devenit mămică pentru a doua oară. Avea un băiețel, acum are și fetiță.

Pe 14 ianuarie, Antonia Ionescu a împlinit 34 de ani, iar probail cel mai frumos cadou de ziua ei a fost venirea pe lume al celui de-al doilea copil. Actriţa este căsătorită cu Radu Micu, un coleg de breaslă, cu care mai are un fiu, pe nume David. Amândoi au devenit cunoscuţi după ce el a jucat în „Iubire ca în filme” şi „Păcatele Evei”, iar ea în „Narcisa Sălbatică”.

simeon stalpnicul png
Antonia și Radu mai au un fiu, David

„M-am căsătorit la 23 de ani. Se poate spune că între mine şi Radu a fost o relaţie de tatonare şi cunoaştere până când ne-am descoperit unul pe celălat şi am început să formăm un cuplu. Nu a fost dragoste la prima vedere. Ba dimpotrivă, eram ca şoarecele cu pisica... nu ne plăceam... până într-o zi când ne-am îndrăgostit unul de altul, la finalul facultăţii, pe platourile de filmare... Şi din ziua aceea am rămas împreună”, îşi aminteşte cu plăcere actriţa, care ne-a povestit acest lucru pe timpul filmărilor la “Narcisa sălbatică”. Cei doi părinţi îşi doresc foarte mult să petreacă cât mai mult timp în familie. „Cu copilul meu încerc să petrec fiecare secundă din timpul meu liber. Seara când ajung acasă de la filmare stau cu el şi ne jucăm, dormim împreună sau ne uităm la desene. El e sensul vieţii mele. Cu familia mea stau în fiecare zi. Făra ei şi fără sprijinul lor nu aş putea funcţiona”, mai spune Antonia.

simeon stalpnicul png
Bebelușa a completat superba familie

„Mă consider o femeie norocoasă. Fiecare zi a vieţii mele mă împlineşte. Îmi lipseşte poate uneori mai mult timp liber”, spune actriţa. Antonia a fost angajată la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, unde a jucat în mai multe spectacole precum „Un tramvai numit dorinţă”, „Tacâmuri de pui” şi „Matrioşca”. Înainte de a juca în „Narcisa Sălbatică”, Antonia a făcut parte din grupul Vouă şi a jucat în sitcom-ul „Fete de măritat”, de la Prima TV.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
colaj mormant elisabeta a II-a
image png
cub anca pandrea png
Melania şi Donald Trump
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
elon musk foto profimedia
Proliferarea nucleară  O amenințare reală jpeg
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png