Solista de muzică populară Paula Hriscu vrea să meargă la Survivor România. Are, însă, o condiție

Ultima actualizare:

Fermecătoarea solistă Paula Hriscu, originară din Brad, Hunedoara, care a văzut moartea cu ochii la 22 de ani, își dorește să plece în Republica Dominicană, la Survivor România, de la Pro TV. Dar nu singură, ci însoțită de antrenorul ei de fitness, bărbatul mândru din câteva din videoclipurile sale.

Paula Hriscu, alături de antrenorul său, cu care ar pleca la Survivor
Paula Hriscu, alături de antrenorul său, cu care ar pleca la Survivor

Solista Paula Hriscu nu iubește doar muzica populară, ci și sportul. Și se antrenează zilnic împreună cu Vlad Cozma, bărbatul care este și cel care apare în majoritatea videoclipurile solistei.

Atât Paula, cât și Vlad sunt fani ai show-ului Survivor, de la Pro TV, se uită în avans online, și apoi și la edițiile difuzate la televizor. De atfel, solista și-ar dori să meargă și în Republica Dominicană.

"Nu mai particip la competiții. Am ales muzica și este foarte greu să fie ambele pe primul loc. Nu poți, la ceva trebuie să renunți. La sport, nu am renunțat, merg în continuare la sală. Mă mențin, mă întrețin, abordez un stil de viață sănătos și nu voi renunța la asta niciodată. Pot să spun că fac la fel de intens sport, poate la nivel de performanță, dar nu voi mai participa la concursuri. Am in continuare antrenor. Nu aș putea fară, mă ajută foarte mult, mă motivează. Este și un prieten bun. Poate știți, antrenorul meu personal este și mândrul din poveștile mele, din videoclipurile mele, pe nume Vlad Cozma. Aș pleca cu el, fie la Survivor, fie la "Asia Express", de exemplu, Și singură, și împreună cu el", a povestit Paula Hriscu, pentru Click!.

Paula Hriscu
Paula Hriscu

Paula Hriscu a filmat un videoclip în munți

Solista cameleon, care abordează mai multe genuri muzicale, a revenit în atenția fanilor săi cu o nouă piesă. "Mi-ar fi plăcut", la care a filmat și un videoclip pe măsură talentului său. Paula Hriscu a compus muzica, pentru versurile lui Traian Dorz. 

"La filmări a fost foarte bine. Ca de obicei, eu mă simt foarte bine în natură și mă bucur că, într-un fel, piesele mele ne inspiră. Sau, cel puțîn, pe Nicoleta Ionița (producătoarea videoclipului) o inspiră și, ajungem, tot timpul, la locul potrivit. Mereu, alte locuri. Încărcate de istorie, de energie, de poveste, de legendă. Noi am filmat, acum, videoclipuri la patru melodii ale mele care se vor regăși pe albumul numărul doi", a mai spus Paula.

Și producătoarea videoclipului a povestit că are și alte planuri alături de Paula, un concert la Sala Palatului, din București, dar și unul la Iași

"Ca producător al Paulei, pot să spun că, în curând, românii o vor vedea pe scenă de la Sala Palatului. Acum, "în curând"-ul ăsta, pentru fiecare, poate să fie mâine. Pentru mine, nu e mâine, că un spectacol la Sala Palatului nu se organizează de azi pe mâine. Dar, sigur va fi un spectacol acolo. Un alt spectacol va fi în fața Palatului Culturii, la Iași, pe o scenă deschisă, mare. Ne gândim la lucrurile astea. Sunt în planul meu pentru Paula. Nici ea nu știe”, a povestit Nicoleta Ionița.

Paula Hriscu a prins frig la filmările clipului

Cât despre videoclip, ea a declarat că a fost filmat într-un loc din România nu tocmai accesibil și pe frig, pentru că Paula nu a avut niciodată norocul să filmeze un clip pe căldură. 

”Paula nu a spus, ea filmează doar pe frig, pe foarte mare frig. Paula, niciodată, nu filmează pe căldură. Nu se nimerește. Mai trebuie să spun că noi, toate melodiile religioase ale Paulei, le filmăm în cele mai misterioase și "tricky" locuri din România. Eu am bătut, de mult timp, România la picior, și, Paula, acum, bate și ea România la picior, odată cu mine.

Avem niște gânduri mari. Pe niște munți, cum spun eu, "sunt sus, pe un munte, și, mai sunt vecină cu încă un vârf de munte". Cam așa spun acum, de la filmări. Se mai întâmplă ca Paula să mai cadă, să se mai ridice, să se mai supere, să se mai enerveze. Pentru că, de cele mai multe ori, filmează, deci, îi tremură tot corpul, de zici că e băgată în priză. Ea încearcă să facă lucrurile să fie perfecte. Promitem că, din albumul cu numărul trei, să avem mai mult film în videoclipuri, decât avem până acum", a mai povestit producătoare. 

”Nu reușim să facem în clip ce promitem de acasă”

Nicoleta Ionița a mai adăugat că videoclipul "e filmat de o echipă foarte de treabă. E folosit și gimbalul, și drona, și multe chestii sunt folosite, montate într-un fel anume. Dar, de fiecare dată, plecăm de acasă cu un scenariu agreat de Paula. Și, acolo, ne vine să facem altceva. Niciodată nu reușim să facem ce promitem de-acasă. Ăsta e cel mai grav, posibil. Mi-aș dori să o vadă mulți oameni pe Paula, când filmează. Paula, când i-am dat drumul pe munte, printre copaci, și, mai ales, dacă este totul, așa, nu un verde, arid, o îmbracă muntele atât de bine, de zici că ea e de acolo, dintotdeauna. Atunci, când iei cadrul ăla, iubești cadrul ăla până la Dumnezeu. Natura atât de mult îi dă ei frumusețe și ea dă atât de multă luminozitate, atât de multă bucurie locului de acolo, încât nu iți vine să crezi că se întâmplă asta. Operatorul cu care am filmat acum același lucru mi-a spus: "Nu îmi vine să cred cât de frumos poate să fie!".”

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net