Oana Lis e disperată. “Viorel nu poate să mai meargă! Are parestezii la picioare”

Ultima actualizare:

    Oana și Viorel Lisfoto: Instagram
Oana și Viorel Lisfoto: Instagram

Viorel Lis (77 de ani) are probleme grave de sănătate. Fostul primar al Capitalei a avut de suferit pe perioada pandemiei, deoarece nu a putut ieși mai deloc din casă. Viorel Lis a suferit o semi-pareză la picioare, în urmă cu ceva timp, lucru care i-a afectat serios mobilitatea.

Acesta a ajuns să se târască prin casă. “Viorel a făcut parestezii pe picioare. Nu mai poate să meargă bine, din cauza statului în casă. L-a afectat foarte tare pandemia asta. Nu prea mai poate să iasă, merge foarte greu”, a anunțat, îngrijorată, Oana Lis, la Prima TV.

Fostul primar al Capitalei a mers și la recuperare, însă medicii sunt sceptici în privința refacerii lui complete. ”Am făcut recuperare la privat, s-a recuperat însă puțin, cam 10 la sută. Eu am ieșit zilnic afară, dar singură. Eu sunt genul la bine, la greu, mi se pare normal să stau cu el când e bolnav. O ducem foarte greu cu banii. Când a făcut atac vascular am dat 16 milioane pe un RMN“, a mărturisit Oana Lis. La 77 de ani, Viorel Lis și-a facut deja testamentul. „A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a mai spus Oana.

Citește și:

Viorel Lis, probleme cu banii și cu sănătatea. Oana: «Dacă nu am fi cheltuit anumite sume, nu ar mai fi fost azi în viață»

Viorel Lis a împlinit 78 de ani. Oana Lis: ”Nu-l duc la păcănele, trebuie să-l vaccinez în martie”. Mesajul de pe tort e genial

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net