Oana Lis: «Vând hainele că nu mai am bani, nu e nicio ruşine»

simeon stalpnicul png
Oana şi Viorel Lis

Odinioară se răsfățau la restaurante de lux, acum sunt nevoiți să-și vândă hainele ca să-și ia mâncare și să-și mai plătească din utilități. Viorel (74 de ani) și Oana Lis (38 de ani) învață cum să se descurce cu puțin, așa că au găsit o modalitate bună să-şi suplimenteze veniturile, pe lângă pensia fostului edil-şef al Capitalei și cei câţiva bănuţi câștigați la jocurile de noroc.

”Am foarte multe lucruri de dat. De-a lungul timpului ne-am mutat din vilă, în apartament cu patru camere. De un an stăm într-un apartament mai mic și s-au strâns multe lucruri de-ale mele și mai ales de-ale lui Viorel, care a adunat multe vechituri.  Am mai dat din ele cadou însă, pe de altă parte, e nevoie şi de bani, așa că nu e o rușine că le vând. Uite, de exemplu Viorel a câștigat acum la un joc şi i-au dat 600 de lei. Mi-a dat mie jumătate din ei, de 200 a băgat benzină și de 100 de lei a luat mâncare, așa că nu mai am cu ce să plătesc lumina. Viața e foarte scumpă. Eu îmi vând hainele care mi-au rămas mici, unele sunt de firmă. Viorel are mai multe, costume, tot felul de antichități, statuete. Am vândut de ani de zile, asta fac în mod obișnuit”, a declarat Oana Lis pentru Click!

Cei doi soți își vor petrece Sărbătorile la rudele lui Viorel, la Pitești. Viorel Lis are o pensie de 2.000 de lei şi primeşte încă 1.000 de la Asociaţia Revoluţionarilor. 

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
calarasi cocaina foto ipj calarasi
Mircea Caragea FOTO Forţele Navale
image
image
image
image
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png