Oana Radu e într-o relație cu antrenorul ei. A pus poze cu el, iar fanii i-au sărit în cap: «Abia ți-a murit iubitul»


    Oana Radu și-a refăcut viața amoroasăFoto: Instagram
Oana Radu și-a refăcut viața amoroasăFoto: Instagram

Oana Radu s-a afișat cu nou ei iubit pe rețelele de socializare, despre care spunea recent că nu este nimic mai mult decât antrenorul său personal. Internauții au acuzat-o că a mințit atunci când nu a dorit să dezvăluie că are deja un nou partener și i-au reproșat că e cam devreme să își refacă viața, având în vedere că fostul ei iubit a murit doar în urmă cu câteva luni.

În luna septembrie a anului care tocmai a trecut, Oana Radu a trecut prin momente critice atunci când iubitul ei din perioada respectivă, Alin, a încetat din viață după ce a fost incendiat de viu cu un cocktail Molotov. Artista făcea atunci apeluri disperate către oricine putea dona sânge pentru a-l ajuta pe partenerul său, care a stat o perioadă internat în spital. 

Oana Radu și-a refăcut viața amoroasă alături de antrenorul ei de fitness

În ciuda încercărilor medicilor de a-l salva însă, Alin a murit din nefericire, iar Oana se declara în acele momente un munte de durere, scoțând și o piesă pentru cel ce i-a fost iubit. La doar câteva luni distanță de la moartea acestuia însă, se pare că fosta concurentă de la „Vocea României” și-a găsit alinarea în brațele antrenorului său, Cătălin Dobrescu, cu care a publicat și câteva imagini în mediul online, în timp ce cei doi se țineau de mână. 

Oana Radu formează un cuplu cu antrenorul ei de fitness, Cătălin
Oana Radu formează un cuplu cu antrenorul ei de fitness, Cătălin

Deși și-a asumat atunci când a decis să facă noua sa relație publică, probabil că Oana nu se aștepta la valul de critici care a lovit-o la scurt timp după publicarea fotografiilor cu noul ei partener. Urmăritorii virtuali ai artistei i-au lăsat multe mesaje răutăcioase în care „îi băteau obrazul”, având în vedere că Oana Radu a negat speculațiile care au luat amploare după ce se afișa din ce în ce mai mult cu antrenorul ei de fitness. 

Oana Radu a recunoscut în cele din urmă relația cu antrenorul ei. Cei doi au petrecut noaptea dintre ani împreună, iar în dimineața zilei următoare au și publicat câteva fotografii ținându-se de mână. Internauții au luat foc imediat cum au văzut fotografiile, mai ales că artista a negat mereu toate speculațiile și spunea că nu își va putea face o relație prea curând.

Cei doi au publicat deja imagini romantice împreună
Cei doi au publicat deja imagini romantice împreună

„Pai parca nu formai un cuplu cu antrenorul tau, acum sunteți?”, „A reușit să-l uite mai repede. Când a murit iubitul meu mi-au trebuit 2 ani să-mi fac alta relație, iar de uitat nu am cum să-l uit”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. 

Mai mult, urmăritorii lor au observat că în dreptul unei fotografii cu ei împreună scria că a fost făcută în noimebrie, semn că a mințit atunci când spunea că nu formează un cuplu cu el pe atunci. 

„Daca te uiți la el pe profil prima poza împreună e in noiembrie deci da ... cât timp a apărut la televizor zicea că nu, și ce suferea și plangea”, „Pai ce vrei sa facă? De întors iubitul ei nu se va mai intoarce din pacate...normal ca are dreptul să își refacă viața, mai devreme sau mai tarziu”, „Cam repede pentru o relație, de-abia ți-a murit iubitul”, sunt alte comentarii de pe Instagram. 

Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
cub vica blochina png
anca turcasiu si loredana groza jpg
Michael Klein, Facebook jpg
cub mircea bravo png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image
image
image
image
image
image
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg
baza stanga foto 1 (profimedia) jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
Jennifer Lopez jpg
anca turcasiu si loredana groza jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png