Oana Radu, la salon: “Doamne, dar sunt chiar superbă!”


    Oana Radu a avut o transformare fizică spectaculoasă după apariția la "Vocea României"foto: Facebook
Oana Radu a avut o transformare fizică spectaculoasă după apariția la "Vocea României"foto: Facebook

După ce a slăbit aproape 60 de kilograme pentru a reuși să se afirme în industria muzicală, Oana Radu a devenit o client fidelă a saloanelor de înfrumusețate și a clinicilor estetice.

Pentru a-ți menține actual imagine impecabilă, Oana Radu frecventează des clinicile de chirurgie estetică pentru diverse intervenții la nivelul feței. În plus, apelează la saloanele de cosmetică pentru tratamente corporale și la stiliști vestimentari pentru cele mai interesante și trendy ținute.

La invitația lui Teo Trandafir, fosta concurentă de la Vocea României a probat câteva haine pentru noul videoclip și a rugat o coafeză să-I aranjeze părul. “Doamne, dar sunt chiar superbă!”, a afirmat ea, admirându-se în oglindă. "Ca artist trebui să încerci să arați cât mai bine. Vrea să fac aceste schimbări pentru că acum vine noul videoclip și vreau să încerc cât mai multe", a mai spus cântăreața.

Și-a umflat buzele a patra oară

Oana Radu nu s-a mulțumit cu retușurile de până atunci și a mers la un medic esthetician pentru a-și mări buzele pentru a patra oară. "Vreau să am buzele mari, senzuale. Mi-am mai făcut buzele cu acid hialuronic", a recunoscut ea. După intervenția chirurgicală, artista a mărturisit că este mulțumită de rezultat, deși i-a fost injectată o cantitate mai mică de acid hialuronic decât dorea ea. Din cauza tumefierii din zona gurii, Oana a avut probleme de vorbire la scurt timp după intervenție. "Îmi cer scuze că sunt chiar așa de penibilă, dar nu pot să articulez cuvintele. Teo, să nu-ți faci așa ceva niciodată. Tu ești deja frumoasă, noi celelalte trebuie să ne aducem îmbunătățiri", a sfătuit-o cântăreața pe Teo Trandafir.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
infidelitate 0 jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
concediul de odihnă
Anamaria Prodan
Xhaka Captură Youtube png
judecatori magistrati bani venituri pensii shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg