Oana Roman, criticată după ce s-a pozat goală în cada cu spumă!

simeon stalpnicul png
Oana Roman, în cada plină cu spumăfoto: arhiva personală

O imagine în care Oana Roman lasă să se vadă mai mult decât ne-a obişnuit i-a adus un val de critici. Acuzată de lipsă de decenţă, fiica fostului premier Petre Roman, s-a luat la ceartă pe facebook pe tema fotografiei în care arată modul ei de a se relaxa după aceste zile de sărbătoare, adică în cada plină cu spumă.

Oana Roman s-a relaxat după zilele de Crăciun petrecute în familie şi se pare că s-a dezbrăcat şi de inhibiţii. Vedeta s-a pozat într-o ipostază în care nu o vedem prea des. Ea  şi-a făcut un selfie  în cada plină cu spumă, afişând un "decolteu" generos. "Relax total", este comentariul care însoţeşte imaginea. Chiar dacă Oanei nu i s-a părut nimic ciudat la această fotografie, fanii ei au reacţionat imediat şi au pus-o la zid. Dacă unii i-au transmis elegant că a exagerat, alţii i-au lăsat comentarii acide, pe care vedeta le-a "înghiţit" cu greu.

simeon stalpnicul png
Aceasta este imaginea care i-a indignat pe fanii vedeteifoto: arhiva personală

"Păstrează-te în limita decenței arătate până acum!”, ”Oana nu pot să cred că ai ajuns să recurgi la astfel de postari” sau ”Prea mult, Oana” sunt doar câteva dintre mesajele lăsate pe contul vedetei. Oana Roman le-a dat imediat peste nas celor care o critică.

"Scuzaţi-mă voi ăştia plini de pudoare....dar când mergi la plajă şi-ti faci poză în chiloţi şi sutien se cheamă că n-ai decenţă? Rămânem un popor mult întărziat", a scris vedeta.

Oana Roman s-a forografiat de-a lungul timpului în ţinute cuminţi, singurele sale "escapade " fiind doar căteva fotografii în costum de baie şi cu burtica de gravidă la vedere. 

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horoscop
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Steag NATO
Criza energetica curent gaze energie FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg