Oana Roman dă de pământ cu cei care şi-au turnat apă cu gheaţă în cap

Ultima actualizare:

    Oana Roman îi provoacă pe cei care şi-au pus apă cu gheaţă în cap să arate bonurile de la donaţiile pe care le-au făcutSursă foto:Facebook
Oana Roman îi provoacă pe cei care şi-au pus apă cu gheaţă în cap să arate bonurile de la donaţiile pe care le-au făcutSursă foto:Facebook

Oana Roman a postat un mesaj acid pe pagina ei de Facebook, menit să-i facă pe cei care şi-au turnat apă cu gheţă în cap să conştientizeze adevăratul scop al acestei campanii.

Isteria "Ice bucket challenge" a cuprins şi România, sute de vedete demonstrându-şi mărinimia prin a-şi pune în cap apă cu gheaţă. Scopul acestei campanii este însă acela de a strânge bani pentru o boală cumplită, iar cei care s-au lăsat provocaţi au recunoscut, cu toţii, că au donat pentru diverse cauze.

Oana Roman nu crede însă asta, aşa că i-a provocat pe cei care şi-au turnat zilele acestea apă în cap să arate bonurile de la donaţii.

"Mulţi sunt cei care-şi toarnă apa in cap fără să aibă habar ce e cu această campanie, si mai ales fără să doneze nimic. Eu i-as provoca pe toţi să arate public că au donat aşa cum tot public si-au turnat apă doar aşa pt că au auzit că e la modă! Ps. Să arate că au donat inainte sau imediat dupa ce si-au turnat apă! Si daca n-au facut o... să fie ruşinea lor şi drept pedeapsă să citească o carte scrisă de Stephen Hawking despre care sunt sigură ca majoritatea n-au auzit si nu ştiu cine e şi cu ce se ocupă!", a scris ea, pe Facebook.

Citeşte şi: Cum a pornit “isteria” Ice Bucket Challenge. Totul i se datorează unui singur om

Ice Bucket Challenge este o campanie de strângere de fonduri pentru cei care suferă de Sclerozei Laterale Amiotrofice. Această boală, care a dus şi la moartea actorului Şerban Ionescu, duce, în timp, la pierderea celulelor nervoase şi motorii, astfel că bolnavul ajunge să nu se mai poată mişca şi să-şi piardă toate simţurile. Afecţiunea nu are leac şi este mortală.

Stephen Hawking (72 ani) suferă, şi el, de Scleroză Laterală Amiotrofică
Stephen Hawking (72 ani) suferă, şi el, de Scleroză Laterală Amiotrofică

Pentru că SLA nu afectează foarte mulţi oameni din România, cei care şi-au donat apă cu gheaţă în cap au donat şi pentru alte caute, mai populare la noi.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net