Oana Roman: "Dacă Marius m-a înşelat, e un om deştept!"

Ultima actualizare:
Oana suferă după soţul său mai ales când vine seara
Oana suferă după soţul său mai ales când vine seara

Oana Roman a făcut o declaraţie şocantă, joi seara, în cadrul unei emisuni tv, când s-a pus în discuţie fidelitatea soţului său plecat la muncă în Anglia, pentru a asigura un trai mai bun familiei sale.

Vedeta are foarte multă încredere în Marius Elisei şi nu crede că acesta ar putea s-o înşele cu altă femeie. Cu toate acestea, dacă ar face-o, Oana Roman l-ar considera un om inteligent, mai ales că ea este atrasă de o astfel de categorie de oameni.

"Nu îmi fac griji de alte femei, am un bărbat extraordinar. Până acum nu mi-a dat motive să cred altceva, dacă a făcut sau nu ceva... Iar dacă a făcut-o, înseamnă că este un om deştept, iar eu apreciez oamenii deştepţi", a declarat Oana cu sinceritate, în cadrul emisiunii Wowbiz.

Maria Isabela, fiica Oanei şi a lui Marius, a împlinit nouă luni
Maria Isabela, fiica Oanei şi a lui Marius, a împlinit nouă luni

Nu au dormit niciodată separat

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că, în ultimele trei săptămâni, i-a simţit foarte mult lipsa lui Marius şi că de-abia aşteaptă ca el să revină în România de Sărbători, într-o scurtă vizită.

"Zilele trec mult mai uşor, căci stau cu Isabela. Când vine seara şi mă pun în pat e mai greu. Ştiu că sute de mii de oameni trec prin această situaţie, mi-au scris multe femei, ele înţeleg prin ce trec. Nu vreau să mă victimizez, asta e viaţa. De când ne-am cunoscut nu am dormit separat niciodată. Până acum oamenii spuneau că el este un întreţinut, acum spun că el este cel care munceşte, iar eu huzuresc pe la petreceri, asta pentru că mi-am permis să merg la un eveniment", a mai declarat Oana.

Vedeta a avut parte de o surpriză foarte plăcută atunci când soţul ei, plecat în străinătate să lucreze cu o rudă în domeniul construcţiilor, a intrat în direct cu ea, prin Skype. Marius Elisei a recunoscut că şi lui îi este foarte greu departe de familie. "De-abia aştept să-mi strâng în braţe soţia şi să-mi pup prinţesa. Nopţile şi zilele sunt foarte grele. Dimineaţa, sunt obişnuit să-mi iau fata în braţe, apoi să-mi petrec ziua cu soţia, seara să-i facem baie fetei şi apoi să mă bag cu soţia în pat", a declarat el.

Marius a plâns de emoţii când şi-a văzut fiica, pe micuţa Isabela, în premergător, făcând primii paşi susţinută. Acesta şi-a dat seama că pierde momente importante din viaţa ei.


    Maria Isabela, fiica Oanei şi a lui Marius, a împlinit nouă luniFoto: Captură Wowbiz
Maria Isabela, fiica Oanei şi a lui Marius, a împlinit nouă luniFoto: Captură Wowbiz
image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
FotoJet (9) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png