Oana Roman intră la cuțit: «Îmi tai șorțul abdominal»


    Fiica lui Petre Roman va suferi în luna noiembrie o operație de abdominoplastiefoto: arhiva personală
Fiica lui Petre Roman va suferi în luna noiembrie o operație de abdominoplastiefoto: arhiva personală

Oana Roman (45 de ani) s-a hotărât! Intră la cuțit luna viitoare. Fiica lui Petre Roman va suferi în luna noiembrie o operație de abdominoplastie, pentru a îndepărta surplusul de piele rămas încă de la nașterea micuței Isabela. Oana a făcut deja toate investigațiile necesare intervenției chirurgicale și s-a programat la operația pe care o va face la un spital privat din Capitală.

“Eu în zona abdomenului am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare și urâtă. Nu am voie să fac nici proceduri în acea zonă, pentru că acolo organele trebuie să stea liniștite. Eu sunt tăiată de deasupra buricului până jos, de sus în jos. Tăietura va dispărea în urma operației pe care o voi suferi, pentru că bucata respectivă de piele se taie. Și buricul e tăiat. Trebuie făcută o operație estetică un pic. O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată la operație. Am făcut toate analizele și un CT. Sunt pregătită!”, a anunțat Oana Roman, în emisiunea „Xtra Night Show”.

Oana Roman a slăbit spectaculos în ultimii ani.  A reușit să dea jos 20 de kilograme, prin fasting (post intermitent) și proceduri estetice. „Eu am continuat să slăbesc anul acesta, deși proceduri nu mai fac din martie. Am făcut doar fasting. 16 ore nu mănânc, opt ore mănânc. Beau ceai, că mă ajută să nu-mi fie foame. Am slăbit vreo 20 de kilograme. Acum intru în măsura 42-44. Am pornit de la XXXL, măsura 50. Acum îmi iau haine măsura L. Nu vreau să am mai puțin de 70 de kilograme. Nu vreau să-mi cadă fața!”, a mai spus Oana. 

Citește și:

Oana Roman, o nouă operaţie din cauza complicaţiilor de la naştere

Oana Roman, traumatizată după operația de cezariană: ''M-am trezit de 3 ori într-o baltă de sânge''

Oana Roman și-a mutat mama la hotel!

Oana Roman a anunțat că mama ei, Mioara, nu mai stă acasă. După ce a ținut-o o perioadă internată la o clinică de lux, unde i s-au făcut diverse tratamente și investigații medicale, acum Oana a mutat-o pe mama ei la un amplasament de patru stele, unde este îngrijită permanent.

Oana a luat această decizie pentru că are casa în renovare și Mioara Roman are nevoie de asistență medicală permanentă. ”Deocamdată, nici n-am găsit persoana potrivită să aibă grijă de ea, spațiu avem, dar cu noul tratament pe care îl are, eu trebuie să fiu sigură că ea este 100% ok. Are zile, de exemplu, în care a făcut o cădere de tensiune, eu dacă eram cu ea acasă, ce făceam? Mai ales cu situația asta, cu pandemia”, a povestit Oana Roman, la „Xtra Night Show”.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
meghan markle 4 jpg
andreea marin
image
image
image
image
image
image
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png