Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina: “Va trebui să răspundă pentru aceste atacuri”

vica oana jpeg
Vica Blochina și Oana Roman au încheiat prieteniaFoto: Arhivă personală

Au fost prietene la cataramă, dar acum sunt pe punctul de a ajunge în instanță! Vica Blochina a pornit un atac furibund la adresa fostei ei prietene, Oana Roman. După ce au fost împreună în vacanță în Egipt, Vica Blochina a făcut acuzații incredibile la adresa Oanei, dar și a fostului ei soț, Marius Elisei! Oana Roman nu vrea să-i răspundă cu aceeași monedă, însă o amenință cu procesele pe Vica!

Oana Roman și Vica Blochina au fost prietene până la vacanța pertecută în urmă cu două luni, în Egipt. Cele două au decis atunci să rupă o prietenie veche, însă cea care a răbufnit prima a fost Vica Blochina, care a făcut dezvăluiri incredibile despre ce s-a întâmplat în Egipt. „Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus «Ohh… you are famous» și ce crezi că spune ea: «Do you know Madonna in America? I am Madonna in România», am leșinat de râs. După, am mers la restaurant cu Madonna de România”, a povestit Vica, pentru Cancan.ro.

Vica Blochina, dezvăluiri grele despre Oana Roman. Incredibil ce a povestit despre bani, vacanța din Egipt și Marius Elisei

Oana Roman și Vica Blochina, ceartă din cauza lui Marius Elisei? „E cea mai falsă persoană din showbiz”

Blonda a mai acuzat-o, printre altele, pe Oana că s-a abonat la cardul ei, în pandemie, și că a recurs la tertipuri pentru a-l recâștiga pe Marius Elisei, făcându-l gelos cu alt bărbat. „S-a combinat cu un individ, s-a pozat în mașinile lui de lux pentru a-l face gelos pe Marius. Oana s-a folosit de mine și i-a spus lui Marius că eu sunt de vină că ea s-a combinat cu acel individ”, a mai spus aceasta.

„Nu am început eu scandalul!”

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, fiica lui Petre Roman, nu a vrut inițial să-i dea replica Vicăi Blochina. Apoi, însă, Oana s-a dezlănțuit și a spus că o va acționa în judecată pe blondă, cum a făcut și cu Oana Zăvoranu! “Mă duc în instanță! Așa cum am procedat și în cazul altei persoane care m-a denigrat, tot așa voi face și în acest caz. Va trebui să răspundă pe cale legală pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea. Și când ai deja câteva procese de calomnie pierdute...Există acum oameni care ne atacă pe mine și pe Marius. Atacuri furibunde la adresa mea au avut multe de-a lungul vremii, chiar și de la oameni apropiați! Eu niciodată nu o să răspund la delațiuni! Eu niciodată nu am atacat la rândul meu! Nu pot să știu ce simte ea. Eu nu o să vorbesc urât despre prietenii mei! Nu am început eu scandalul! Nu am vorbit cu ea! Ea trebuia să vină să-mi spună mie dacă avea ceva de spus. Eu iert, dar îi iert pe cei care-și doresc asta“, a spus Oana Roman ,la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
blog unteanu
amalia puflea sol gimnastica jpeg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg