Oana Roman și fostul soț, din nou ca o familie. Cum și-a impresionat Marius Elisei fosta nevastă

21 aprilie 2021
image
Marius Elisei le-a aşteptat la aeroport pe Oana Roman şi pe fiica lor, care s-au întors recent din vacanţa din EgiptFoto: Blitz

Oana Roman şi Marius Elisei se înţeleg mai bine decât atunci când formau o familie, iar fotografiile surprinse de fotoreporterii Click! sunt grăitoare. Vedeta şi fiica lor s-au întors recent din vacanţa în Egipt, iar fostul soţ le-a aşteptat în faţa aeroportului cu maşina. Le-a încărcat bagajele, apoi le-a condus la vila din Pipera, unde s-a ocupat să le şi descarce. Revederea cu Oana i-a adus zâmbetul pe buze lui Marius, semn că încă ar mai avea sentimente pentru ea. 

După şase ani de mariaj cu probleme, Oana Roman şi Marius Elisei au ales să îşi spună adio la final de ianuarie. A fost un divorţ amiabil, fără scandal, care le-a prins bine, judecând după imaginile actuale, pentru că se pare că acum cei doi se înţeleg mai bine decât pe vremea când alcătuiau o familie. Nu se ştie dacă zâmbetul de pe chipul lui Marius vorbeşte despre o împăcare între cei doi, sau vor doar să păstreze o relaţie frumoasă de dragul fetiţei pe care o au împreună. Timpul va confirma acest lucru.

image
Le-a încărcat bagajele, apoi le-a condus la vila din Pipera

Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins imagini cu Marius Elisei care face nişte gesturi de om îndrăgostit.

Marius Elisei și-a așteptat fiica și fosta soție la aeroport

image
Marius Elisei le-a aşteptat la aeroport pe Oana Roman şi pe fiica lor, care s-au întors recent din vacanţa din Egipt

Luni, 19 aprilie, în jurul prânzului, acesta a mers întâi la vila Oanei din Tunari, de unde a luat maşina acesteia, apoi a zburat glonţ spre aeroportul Henri Coandă. A parcat în faţă, în zona de ieşire, a făcut puţină ordine în maşină, apoi şi-a aşteptat cuminte fosta soţie şi fiica. Până şi-au făcut apariţia, Marius a sudat câteva ţigări, a testat telefonul, apoi a ţâşnit în picioare imediat ce a observat-o pe Oana şi pe Isabela şi s-a comportat exemplar, ca un tată minunat, dar şi un soţ exemplar, semn că încă o mai iubeşte pe fiica celebrului politician Petre Roman.După cum se ştie, Oana a avut un mic accident în vacanţa din Egipt, aceasta rănindu-se grav la picior, după ce o piatră ascuţită i-a intrat în talpă, fiind nevoie de intervenţia medicilor de acolo. A sosit în ţară cu toată talpa bandajată şi cu dificultăţi la mers, motiv pentru care Marius a fost foarte atent să o protejeze.

image
Le-a încărcat bagajele, apoi le-a condus la vila din Pipera

Marius s-a ocupat de bagaje, le-a aşezat în portbagaj, s-a asigurat că a închis bine portierele, apoi a pornit în trombă spre casa Oanei, ca şi cum ar fi fost o familie fericită. Unde mai pui că la destinaţie au intrat cu toţii în casă şi au stat câteva ore. Au avut despre ce să vorbească. Despre experienţa mai puţin plăcută a Oanei din Egipt, despre afacerea pe care o au împreună, şi anume magazinul online de haine, dar şi despre problemele pe care Oana le are cu mama ei. Iată că Oana şi Marius sunt dovada cea mai bună că există înţelegere şi sprijin după divorţ, şi o mai bună comunicare, de dragul copilului pe care îl au împreună.

image
Fostul soţ a descărcat bagajele la reşedinţa Oanei Roman, apoi au intrat cu toţii în casă şi au stat câteva ore
kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg