Oana şi Robert Turcescu au făcut nuntă la pizzerie

Ultima actualizare:
Oana Nuţu a ales ţinute vesele în ziua nunţii
Oana Nuţu a ales ţinute vesele în ziua nunţii

Robert Turcescu (39 de ani) îşi încearcă pentru a doua oară norocul ca bărbat însurat. De sâmbătă e căsătorit şi în acte, şi în faţa lui Dumnezeu, cu Oana Nuţu, o creatoare de modă cu 14 ani mai tânără.

Fostul realizator tv şi femeia care l-a convins, după nici un an de relaţie, să facă pasul cel mare au avut sâmbătă o zi extrem de plină. De dimineaţă, în jurul orei 10.00, Robert şi Oana au spus ”Da” la Primăria sectorului 1, apoi după amiază au mers la biserică împreună cu rudele şi naşii, pentru cununia religioasă.

De la fiecare ceremonie au ieşit zâmbitori, relaxaţi şi ţinându-se de mână, semn că sunt mai fericiţi ca niciodată. Mireasa a fost admirată de toată lumea pentru rochia simplă, diafană, care îi evidenţia silueta. De altfel, tânăra Oana şi-a folosit toată experienţa de specialist în modă şi a ales pentru cea mai importantă zi din viaţa ei ţinute elegante şi colorate.

De la biserică au plecat direct la pizzerie
De la biserică au plecat direct la pizzerie

Soţia lui Robert Turcescu are propria sa afacere, demarată în martie anul acesta - un atelier de creaţie vestimentară. De la biserică, cei doi însurăţei şi o „mână” de persoane apropiate lor au plecat direct la petrecere, pentru care a fost ales un loc inedit: un restaurant-pizzerie, ce-i drept foarte cochet, dar şi aglomerat. La ora la care au ajuns soţii Turcescu, o parte din clienţi se delecta cu un meci la plasmele din local.


    De la biserică au plecat direct la pizzerieFoto: Mihai Ionescu
De la biserică au plecat direct la pizzerieFoto: Mihai Ionescu
image
image
image
image
image
image
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png