Oana Zăvoranu, 4 victorii și o înfrângere în procesele cu influencerele. Mesajul Cristinei Ich după ce a câștigat prima rundă

Ultima actualizare:
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Oana Zăvoranu are momentan un scor de 4-1 în războiul din instanță cu cele 5 influencere, pe care le "toacă" de mai bine de o lună, pe paginile ei de socializare.

Războiul dintre vedete se duce la Judecătoria Sectorului 1, unde există înregistrate, cu data de 22 decembrie, 5 procese împotriva Oanei Zăvoranu, în calitate de pârât, reclamanții fiind Adelina Pestrițu, soțul ei, Virgil Șteblea, Tișa Alina Adriana (Alina Ceușan), Adam Anda Angelica (Anda Adam), Micu Cristina (Cristina Ich) și Roman Elisei Ioana Sabina (Oana Roman). Fiecare din cele cinci acțiuni are ca obiect ordonanța președințială, o procedură specială, în temeiul căreia instanța de judecată poate dispune de măsuri temporare, în cazuri urgente. Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu doresc ca instanța de judecată să îi interzică actriței din serialul „Sacrificiul” să mai folosească, în public, numele lor.


    Magistrații au admis cererea Cristinei Ich
Magistrații au admis cererea Cristinei Ich

Surpriză însă, singura căreia magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București i-au admis cererea este Cristinei ICH. Astfel, Oana Zăvoranu nu mai voie să îi menționeze numele în public, fiind nevoită să înceteze tirada defăimătoare. "Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti", se arată în decizia instanței.

Magistrații au admis cererea Cristinei Ich
Magistrații au admis cererea Cristinei Ich

Adelina Pestrițu, Oana Roman, Anda Adam și Alina Ceușan nu au avut câștig de cauză în prima rundă. Judecătorii le-au respins cererile de emitere a unei ordonanțe președințiale, ca fiind neîntemeiate. Influencerele pot să conteste deciziile magistraților, în termen de 5 zile de la pronunțare, acestea nefiind definitive.

Mesajul Cristinei Ich, după victoria împotriva Oanei Zăvoranu

"Ce nu v-am spus este că cererea mea prezidențială, depusă de avocatul meu, a fost admisă. Procesul încă nu a început, acelea au fost niște cereri. Unele au fost respinse, a mea a fost acceptată. Persoana care a postat timp de 3 luni mesaje de denigrare, defăimare, incitare la ură, nu va mai avea voie să posteze o anumită perioadă de timp.....Ceea ce se întâmplă, incitarea la ură, nu e normală. Eu accept critici constructive, poți să îmi spui că sunt penibilă, dar deja se exagerează mult. Devine deranjant când ura devine agresivă. Nu toată lumea poate să te placă, este imposibil. Asta nu e ok, e bullying. Cine nu te place, să nu te urmărească. Cine te place, să se uite”, spune Cristina ICH, iubita lui Pițurcă Junior, pe Instagram.

Magistrații au respins cererea Adelinei Pestrițu
Magistrații au respins cererea Adelinei Pestrițu

Oana Zăvoranu: "Avocații mei fac apel"

Oana Zăvoranu a primit detașată deciziile instanței, mai ales că 4 din 5 au fost în favoarea ei. "Să lămurim ceva foarte important. În termen de 5 zile, avocații mei fac apel și se merge mai departe...Știu, sunt extrem de incomodă pentru că deschid ochii oamenilor, dar asta e, alta ca mine mama nu mai face", a scris actrița pe Instagram.

Citește și:Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de cele 5 influencere. Ce i-au cerut în instanță și cine s-a mai aliat cu ele

Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich și Alina Ceușan s-au aliat împotriva Oanei Zăvoranu. Ce mesaj au postat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net