Oana Zăvoranu e disperată! I-a fost furat cățelul din curte: “Șapte camere v-au filmat, avem imaginile”

oana zavoranu catel jpeg
Oana Zăvoranu este disperată că l-a pierdut pe Ozzifoto: Instagram

Oana Zăvoranu turbează de furie! Vedeta a anunțat, disperată, în urma câteva minute, că i-a fost furat cățelul chiar din curtea vilei din Andrei Mureșanu. Vedeta are camere de luat vederi plasate peste tot, așa că a reușit să vadă cine este făptașul.

UPDATE: Oana Zăvoranu, în drum spre Poliție! A făcut publice imaginile cu cei care i-au furat cățelul!

Oana Zăvoranu s-a ținut de cuvânt și a plecat sore secția de Poliție pentru a reclama furtul cățelului ei iubit, Ozzy. Vedeta a făcut publice pe Instagram și imaginile de pe camerele de luat vederi, în care apar cei care i-au furat câinele. ”Ăsta e nenorocitul care l-a furat pe Ozzy! A trecut o oră, sunt în drum spre Poliție. Ofer recompensă mare pentru cine îl aduce”, a scris vedeta, pe Instagram.

ȘTIREA INIȚIALĂ: “Pe la 13 și jumătate am plecat de acasă. Trebuie să fii foarte prost ca să nu știi că în jurul casei mele și în afara ei e plin de camere de luat vederi. Acum două ore a fost furat din curte, din Andrei Mureșanu 20, cățelul meu preferat și iubit, Ozzi. Nu spun decât atât: cine l-a furat, pentru că bănuiesc cine l-a furat, dacă într-o oră nu aduci înapoi cățelul sunt fix la Poliție și iese urât. Iese Jihad pentru cățelul ăsta! O să se întâmple lucruri îngrozitoare! Cei care credeți că deschideți războaie cu mine, nu faceți decât se vă săpați gropile și mai adânci. Cățelul a fost lăsat afară de către angajați, iar voi ați surprins un moment de neatenție, în care ați venit ca niște borfași și ați furat cățelul pe care știți că-l iubesc. Șapte camere v-au filmat, avem imaginile cu momentul în care a fost furat cățelul. Cine l-a furat să-l aducă, pentru că se lasă cu dosare urâte. Dacă nu apare Ozzi, facem live din fața secției de poliție, cu imaginile de pe camere cu tot!”, li s-a adresat Oana făptașilor, într-un live pe Instagram.Vedeta a mai anunțat că oferă și recompensă mare, în bani, celor care au informații despre patrupedul ei iubit, Ozzi.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
tribuna colo colo jpg
ue ucraina rusia
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj