Oana Zăvoranu, În pericol de moarte! A fost amenințată de un bărbat

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu (42 de ani)foto: Arhiva Personală
Oana Zăvoranu (42 de ani)foto: Arhiva Personală

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu (42 de ani) s-a implicat în mai multe scandaluri, mai ales după moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Vedeta a pornit pe urmele fetelor lui, pe care vrea să le dea în judecată. În apărarea acestora a venit un bărbat care a amenințat-o pe Oana cu moartea.

Bruneta a primit mai multe mesaje de la un anume „Șerif din Carpați”, potrivit spuselor ei. Acesta ar fi amenințat-o că îi va „zbura creierii” în cazul în care nu le lasă în pace pe cele două fiice ale „tribunului”. Indignată, Oana nu s-a speriat deloc. Ba mai mult, toate acele mesaje au enervat-o și au făcut-o să își caute dreptatea prin intermediul legii.

„Noaptea trecută, un cretin psihopat care își zice «șeriful din Carpați milosevici», el fiind, de fapt, «cretinoidul fâsâit din născare, din Carpați», mă «soma» într-un scris agramato-retardat, rar întâlnit, să nu le mai «hărțuiesc» pe «fetițele neprihănite» ale lui Vadim, că dacă nu, «îmi zboară creierii în șapte secunde». Am râs, dar pentru că genul ăsta de psihopați sau frustrați, care vor să braveze, trebuie prinși de Poliție (iar pedeapsa pentru amenințare pentru omor dublat de instigare la omor este între 7 – 15 ani... un freac, m-au ciuruit), a cam belit-o!!” a scris vedeta pe profilul personal de pe o rețea socială.

Din cele scrise de ea, Oana urmează să ia demersuri legale împotriva celui care a făcut astfel de amenințări grave împotriva ei: „Ciborg Criminality este departamentul Poliției unde românii sunt foarte buni, astfel că acest cretin care a scris acest mesaj poate să fie sau să trimită acest mesaj și din Patagonia, că tot este depistat și face pușcărie, Am să vi-l aduc pe acest dobitoc la TV, ca să știți ce trebuie să faceți dacă primiți astfel de amenințări și ce pățește cineva care îndrăznește să o amenințe pe Oana Zăvoranu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net