Olivia Steer a primit titlul de ┬źG├ósc─â a Fecundit─â┼úii Neamului┬╗

17 mai 2017
simeon stalpnicul png
Olivia Steer a f─âcut mai multe afirma╚Ťii controversateFoto: arhiv─â personal─â

Olivia Steer ╚Öi ale ei afirma╚Ťii sunt printre cele mai controversate. Faptul c─â a fost prezentatoare tv ╚Öi c─â este so╚Ťia lui Andi Moisescu i-au ridicat popularitatea, iar influen╚Ťa ei a devenit vizibil─â. S-a declarat anti-vaccinare, dar ╚Öi ├«mpotriva mamografiilor, ├«ns─â asta nu e tot.

Cei de la ActiveWatch, organiza╚Ťia pentru drepturile omului care militeaz─â pentru comunicarea liber─â ├«n interes public, au organizat a doua gal─â Hate Awards, luni sear─â, 15 mai, la Teatrul Odeon, unde au premiat ÔÇ×cei mai merituo┼či protagoni┼čti ai exprim─ârii responsabileÔÇť ┼či a expus ÔÇ×cei mai striden┼úi autori de mesaje de ur─âÔÇť, potrivit adevarul.ro.

So╚Ťia lui Andi Moisescu a primit titlul de ÔÇ×G├ósc─â a Fecundit─â┼úii NeamuluiÔÇť, pentru campania ÔÇ×vaccinare antitoleran┼ú─â fa┼ú─â de comunit─â┼úile LGBTÔÇť. ActiveWatch a f─âcut referire la o declara┼úie a Oliviei Steer referitoare la ÔÇ×ofensiva organiza┼úiilor LGBTÔÇť ┼či la ÔÇ×o extinc┼úia total─âÔÇť la care s-ar putea ajunge. ÔÇ×Un nou gigantic pericol agit─â echilibrul emo┼úional al doamnei Olivia Steer: homosexualitatea. Olivia, asemeni g├ó┼čtelor care au salvat Roma de gali, vrea s─â ne salveze de gay. Noul s─âu front de lupt─â este o prelungire perfect logic─â a campaniei antivaccinare pentru c─â e limpede c─â dac─â nu va fi st─âvilit─â - cit─âm - ┬źofensiva organiza┼úiilor LGBT┬╗, poporul este amenin┼úat de ┬źextinc┼úia total─â┬╗, o situa┼úie care o va l─âsa pe Olivia f─âr─â obiectul de activitate, domnia-sa nemaiav├ónd pe cine s─â apere de vaccinareÔÇť, a transmis ActiveWatch.

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a primit titlul de "Na╚Ö─â a multiculturalismului", iar Coali╚Ťia poentru Familie, premiul "V─â declar hoi╚Ť ╚Öi ho╚Ťie", pentru c─â "au reu╚Öit s─â ne fure ╚Öi ultima speran╚Ť─â c─â Rom├ónia se va moderniza vreodat─â".

simeon stalpnicul png
Gabriela Firea nu a fost uitat─â de cei de la ActiveWatchFoto: Facebook
cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg
selly si antonia