Olivia Steer, despre legea vaccin─ârii: ┬źInstaureaz─â fascismul medical. Sunt mul╚Ťi bani la mijloc┬╗

12 aprilie 2017
simeon stalpnicul png
Olivia Steer a fost invitat─â la B1 TvFoto: arhiv─â personal─â

Olivia Steer a ap─ârut mar╚Ťi sear─â, 11 aprilie, la B1 Tv, la emisiunea ÔÇťSe ├«nt├ómpl─â acumÔÇŁ, pentru a vorbi despre problema vaccin─ârii copiilor, ├«n contextul ├«n care ├«n legea pus─â ├«n dezbatere de ministrul S─ân─ât─â╚Ťii apare propunerea ca p─ârin╚Ťii s─â fie acuza╚Ťi de rele tratamente dac─â nu ├«╚Öi vaccineaz─â copiii.

Dup─â cum se ╚Ötie, so╚Ťia lui Andi Moisescu este total ├«mpotriva vaccinurilor ╚Öi militeaz─â pentru ca p─ârin╚Ťii s─â nu-╚Öi vaccineze micu╚Ťii pentru c─â acest lucru i-ar infesta pe copii cu virusuri, spune ea. "Sunt foarte mul╚Ťi bani la mijloc. Dintotdeauna, banii au mi╚Öcat lumea. ├Äntr-un mod nefast, ├«ns─â", ╚Öi-a ├«nceput ea pledoaria.

├Äntrebat─â de ce s-a pozi╚Ťionat at├ót de ferm ├«mpotriva vaccinurilor, Olivia Steer a r─âspuns: "Din principiu. Pentru c─â am terminat Dreptul ╚Öi ╚Ötiu care sunt legile, care sunt drepturile mele. Tot ceea ce face Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii, c─â ne tot amenin╚Ť─â cu aceast─â lege a obligativit─â╚Ťii vaccin─ârii, este un abuz. Tot ce face Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii este un abuz. S─â oblige pe cineva s─â se vaccineze sau s─â recurg─â la orice procedur─â medical ├«mpotriva voin╚Ťei lui sau ├«mpotriva voin╚Ťei p─ârin╚Ťilor, dac─â vorbim despre un minor, este neconstitu╚Ťional".

Moderatorul emisiunii, Tudor Barbu, i-a pus ├«n vedere cazurile copiilor mor╚Ťi ├«n urma epidemiei de rujeol─â din Rom├ónia. Olivia s-a ar─âtat sceptic─â: "Acestea sunt doar ni╚Öte declara╚Ťii politice. A v─âzut cineva vreo dovad─â c─â ace╚Öti copii au murit ├«ntr-adev─âr de rujeol─â? Avem buletine de la medicina legal─â? Nu am v─âzut ╚Öi nu au fost oferite niciodat─â publicului aceste dovezi. Am v─âzut doar c─â ace╚Öti copii au murit ├«n spital, a╚Öa c─â eu, care ╚Ötiu care e situa╚Ťia spitalelor din Rom├ónia, sunt foarte suspicioas─â cu privire la aceast─â declara╚Ťie. Cred c─â fie e vorba de o infec╚Ťie intraspitaliceasc─â sau de malpraxis. Dac─â un copil este ├«ntr-o ma╚Öin─â, pe strad─â, are rujeol─â ╚Öi moare ├«n accident de circula╚Ťie, Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii va spune c─â a murit din cazua pojarului pentru c─â avea virusul."

So╚Ťia lui Andi Moisescu nu a negat c─â ╚Öi-a vaccinat copiii, dar la fel de bine a declarat c─â a stopat aceste proceduri: "Mi-am vaccinat copiii p├ón─â la un moment dat, c├ónd am aflat toate informa╚Ťiile pe care le ╚Ötiu ast─âzi. Care este motivul pentru care a╚Ö accepta ca b─âie╚Ťii mei s─â fie vaccina╚Ťi cu substan╚Ťe extrem de toxice?!", a ad─âugat Steer, care a ╚Öi venit cu o carte pentru a-╚Öi sus╚Ťine afirma╚Ťiile, a lui Yehuda Shoenfeld, considerat ├«n acest moment cel mai mare imunolog din lume, care a scris despre reac╚Ťiile adverse ale vaccinurilor.

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
FotoJet (2) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg
selly si antonia