Olivia Steer face afirmații controversate: condamnă mamografiile

image
Olivia Steer crede că mamografiile pot pune medicul și pacientul pe o pistă greșităFoto: Facebook

Nu este pentru prima dată când Olivia Steer (40 de ani), soția lui Andi Moisescu, își atrage o mulțime de persoane împotriva ei. După ce a condamnat vaccinurile, consumul de carne și comunitatea gay, bruneta a făcut din nou afirmații controversate. De această dată, cu privire la mamografii, examinarea radiologică a glandei mamare, folosită pentru descoperirea cancerului la sân, pe care o vede drept o practică nocivă.

“Mamografiile sunt un truc murdar, o mașinărie de făcut bani, pe seama naivității și fricii de cancer a femeilor. Nu știu despre voi și nu mă bag, nu-i treaba mea, dar despre mine știu cu siguranță ce nu voi face în luna octombrie – luna pănglicuțelor roz, a invitațiilor la screening și mamografii periculoase. Luna rânjetelor farma!”, enunță Olivia Steer pe blogul său, care refuză să se supună unui astfel de control.

Fosta vedetă tv a citat în jurnalul său online o publicație de medicină, “New England Journal of Medicine”, care a descoperit că “1,3 milioane de femei din America au fost fals diagnosticate și tratate cu metode agresive și letale împotriva unui cancer de sân pe care nu-l aveau”. Aceasta este ideea pe care și-a bazat Olivia întreaga pledoarie împotriva mamografiilor. Conform acesteia, cancerul depistat în forme incipiente trebuie lăsate în pace.

“Forma principală a cancerului de sân depistată e carcinomul ductal in situ, cunoscut ca stadiul zero sau drept cancer de sân noninvaziv. Spre deosebire de cancerul invaziv, carcinomul ductal nu se mișcă, nu se extinde, nu are simptome și, dacă e lăsat în pace, nu progresează. Și poate chiar să se resoarbă singur, în timp. Dar asta numai și numai dacă nu e depistat precoce, nu e diagnosticat drept cancer și nu e tratat, apoi, cu metode chimice agresive”, arată Olivia Steer, cu convingerea că depistarea unui cancer prin mamografie și începerea tratamentului cu citostatice ar duce doar la o evoluție a bolii.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
cub andreea mantea animat gif