Olivia Steer face afirma╚Ťii controversate: condamn─â mamografiile

image
Olivia Steer crede că mamografiile pot pune medicul și pacientul pe o pistă greșităFoto: Facebook

Nu este pentru prima dat─â c├ónd Olivia Steer (40 de ani), so╚Ťia lui Andi Moisescu, ├«╚Öi atrage o mul╚Ťime de persoane ├«mpotriva ei. Dup─â ce a condamnat vaccinurile, consumul de carne ╚Öi comunitatea gay, bruneta a f─âcut din nou afirma╚Ťii controversate. De aceast─â dat─â, cu privire la mamografii, examinarea radiologic─â a glandei mamare, folosit─â pentru descoperirea cancerului la s├ón, pe care o vede drept o practic─â nociv─â.

ÔÇťMamografiile sunt un truc murdar, o ma╚Öin─ârie de f─âcut bani, pe seama naivit─â╚Ťii ╚Öi fricii de cancer a femeilor. Nu ╚Ötiu despre voi ╚Öi nu m─â bag, nu-i treaba mea, dar despre mine ╚Ötiu cu siguran╚Ť─â ce nu voi face ├«n luna octombrie ÔÇô luna p─ânglicu╚Ťelor roz, a invita╚Ťiilor la screening ╚Öi mamografii periculoase. Luna r├ónjetelor farma!ÔÇŁ, enun╚Ť─â Olivia Steer pe blogul s─âu, care refuz─â s─â se supun─â unui astfel de control.

Fosta vedet─â tv a citat ├«n jurnalul s─âu online o publica╚Ťie de medicin─â, ÔÇťNew England Journal of MedicineÔÇŁ, care a descoperit c─â ÔÇť1,3 milioane de femei din America au fost fals diagnosticate ╚Öi tratate cu metode agresive ╚Öi letale ├«mpotriva unui cancer de s├ón pe care nu-l aveauÔÇŁ. Aceasta este ideea pe care ╚Öi-a bazat Olivia ├«ntreaga pledoarie ├«mpotriva mamografiilor. Conform acesteia, cancerul depistat ├«n forme incipiente trebuie l─âsate ├«n pace.

ÔÇťForma principal─â a cancerului de s├ón depistat─â e carcinomul ductal in situ, cunoscut ca stadiul zero sau drept cancer de s├ón noninvaziv. Spre deosebire de cancerul invaziv, carcinomul ductal nu se mi╚Öc─â, nu se extinde, nu are simptome ╚Öi, dac─â e l─âsat ├«n pace, nu progreseaz─â. ╚śi poate chiar s─â se resoarb─â singur, ├«n timp. Dar asta numai ╚Öi numai dac─â nu e depistat precoce, nu e diagnosticat drept cancer ╚Öi nu e tratat, apoi, cu metode chimice agresiveÔÇŁ, arat─â Olivia Steer, cu convingerea c─â depistarea unui cancer prin mamografie ╚Öi ├«nceperea tratamentului cu citostatice ar duce doar la o evolu╚Ťie a bolii.

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
image png
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
ghislaine maxwell printul andrew jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac