Olivia Steer face afirmații controversate: condamnă mamografiile

Ultima actualizare:

    Olivia Steer crede că mamografiile pot pune medicul și pacientul pe o pistă greșităFoto: Facebook
Olivia Steer crede că mamografiile pot pune medicul și pacientul pe o pistă greșităFoto: Facebook

Nu este pentru prima dată când Olivia Steer (40 de ani), soția lui Andi Moisescu, își atrage o mulțime de persoane împotriva ei. După ce a condamnat vaccinurile, consumul de carne și comunitatea gay, bruneta a făcut din nou afirmații controversate. De această dată, cu privire la mamografii, examinarea radiologică a glandei mamare, folosită pentru descoperirea cancerului la sân, pe care o vede drept o practică nocivă.

“Mamografiile sunt un truc murdar, o mașinărie de făcut bani, pe seama naivității și fricii de cancer a femeilor. Nu știu despre voi și nu mă bag, nu-i treaba mea, dar despre mine știu cu siguranță ce nu voi face în luna octombrie – luna pănglicuțelor roz, a invitațiilor la screening și mamografii periculoase. Luna rânjetelor farma!”, enunță Olivia Steer pe blogul său, care refuză să se supună unui astfel de control.

Fosta vedetă tv a citat în jurnalul său online o publicație de medicină, “New England Journal of Medicine”, care a descoperit că “1,3 milioane de femei din America au fost fals diagnosticate și tratate cu metode agresive și letale împotriva unui cancer de sân pe care nu-l aveau”. Aceasta este ideea pe care și-a bazat Olivia întreaga pledoarie împotriva mamografiilor. Conform acesteia, cancerul depistat în forme incipiente trebuie lăsate în pace.

“Forma principală a cancerului de sân depistată e carcinomul ductal in situ, cunoscut ca stadiul zero sau drept cancer de sân noninvaziv. Spre deosebire de cancerul invaziv, carcinomul ductal nu se mișcă, nu se extinde, nu are simptome și, dacă e lăsat în pace, nu progresează. Și poate chiar să se resoarbă singur, în timp. Dar asta numai și numai dacă nu e depistat precoce, nu e diagnosticat drept cancer și nu e tratat, apoi, cu metode chimice agresive”, arată Olivia Steer, cu convingerea că depistarea unui cancer prin mamografie și începerea tratamentului cu citostatice ar duce doar la o evoluție a bolii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Nick Rădoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net