Olivia Steer, reclamată la CNA după declarațiile halucinante din emisiunea lui Gâdea

Ultima actualizare:

    Olivia Steer a fost reclamată de telespectatori pentru declarațiile și acuzațiile din emisiunea lui gâdeaFoto captură/Antena 1
Olivia Steer a fost reclamată de telespectatori pentru declarațiile și acuzațiile din emisiunea lui gâdeaFoto captură/Antena 1

Miercuri seara, 21 septembrie, Olivia Steer a fost invitată în platoul emisiunii „Sinteza ZileiȚ, moderată de Mihai Gâdea, unde a vorbit despre situația legii vaccinării împotriva rujeolei.

Din cauza afirmațiilor sale neavizate și nesusținute de argumente științifice, soția lui andi Moisescu a fost reclamată la Consiliul Național al Audiovizualului, informează Adevărul.ro.

CNA a primit 35 de sesizări din partea telespectatorilor în ceea ce privește emisunea moderată de Mihai Gâdea. Olivia Steer și-a exprimat convingerile legate de riscurile vaccinării, bazându-se pe argumente nevalidate științific, fără a fi contrazisă de moderator și fără a fi prezent în platou un medic sau un specialist în domeniul medical.

Fosta prezentatoare a fost invitată la așa-zisa dezbatere în ziua în care Ministerul Sănătății a atras atenția asupra faptului că societatea se confruntă cu o epidemie de rujeolă, fiind înregistrate decesele a trei bebeluși.

„Să vorbim de vaccinuri. Există două tabere şi în rândul specialiştilor. Nu am studii medicale. Trebuie să ascult ce spun ambele tabere din lumea medicală şi să le cântăresc, pentru că trebuie să iau decizii medicale în ceea ce îi priveşte pe copiii mei sau pe mine. Eu în momentul de faţă nu sunt persoană publică din punct de vedere legal. Nu le îndeplinesc. Sunt persoană privată. Am dreptul să mă informez. Să am convingeri şi să le exprim liber. Sunt consfiinţite de Constituţie. Toţi avem dreptul să avem păreri. Ministerul Sănătăţii încearcă să mă facă pe mine vinovată. Dar cu Brădetul? Copiii aceia au murit din cauza vaccinurilor aduse din Kazahstan şi nu a brânzei de la Brădet. Erau vaccinuri însemnate cu un cod special, care arătau că ele sunt mai mult experimentale şi acele vaccinuri au fost administrate la copii. Spune documentul de la Ministerul Sănătăţii, care a fost şters de pe site. Cu acele vaccinuri au fost vaccinaţi copiii de la Argeş. De aceea au murit", a declarat Olivia Steer în cadrul emisiunii. 

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el